Merhaba, can sıkıntısından yazıyorum yine.

Soru basit neden herkes bedavadan para kazanmanın peşinde?

Bu sorunun inanç boyutuna girmeyeceğim, diğer arkadaşlarında girmemesini rica ediyorum.

Bir vasıfsız insan sabah 8 akşam 6 çalışma saatleri içerisinde karanlıkta kalkıp işe gidiyorken ve yine karanlıkta evine dönüyorken, üstelik bunu bir ayın 24 günü tekrar ettiği halde ayda sadece 2024 tl kazanabiliyor. Peki bir çok arkadaş neden bedavadan para kazanmanın derdinde?

Evet, internet güzel paraların döndüğü bir ortam. Bir çok kişi reel hayatta kazanamayacakları paraları kazanıyor.

Bedava para kazanılır mı?

Hayal dünyasının dışında gerçek dünyada bedava diye bir şey yoktur. Her şeyin bir bedeli vardır.
2 yıldır şu forumda bedava para kazanamaya çalışanların yazılarını ve yorumlarını okumaktan yoruldum. Ama bu arkadaşlar yazmaktan yorulmadılar.

Nasıl Para Kazanırım?

İnternet üzerinden veya reel hayatta para kazanmak çok çok çok kolaydır. O kadar kolaydır ki çoğu kişinin gözünün önünde olmasına rağmen farketmezler. Çok kolay olan yolu öğrenebilmek için belki aylarca belki yıllarca çalışmaları gerekecek belki de hiç bir zaman farkedemeyecekler.

Çünkü, bilimsel olarak şartlanma durumu var. Para kazanmak zordur. Çok para kazanmak daha zordur.

Şimdi size 2 örnek vereceğim.
https://www.google.com/amp/s/m.ensonhaber.com/kayseride-inege-trafik-cezasi-kesildi.amp

Kayseride ineğe trafik cezası kesildi. Trafik polisi ineğin küpe numarasını alarak ceza kesti. Devlet çok kolay yoldan para kazanmış oldu. Oysa dikkat inek çıkabilir tabelası koyması gerekiyordu. Evet, bu olumsuz bir örnek ama örnek.

https://www.google.com/amp/s/amp.onedio.com/haber/120-bin-dolarlik-sanat-eseri-duvara-bantlanmis-muzu-bir-baska-sanatci-duvardan-alip-yedi-891426
İtalyan sanatçı duvara muz bantladı ve 120 bin dolardan sattı, hemde 3 defa. Sonuncusunun fiyatı 150 bin dolar.

Örneklerde göründüğü gibi para kazanmak aslında çok kolay. Ama bedava değil.

Bedavadan para kazanmaya çalışan arkadaşlar, bedavacılık peşinden koşacaklarına, harcadıkları zamanı kendilerini geliştirmeye çalışsalar çok kolay yollarla bedavadan beklediklerinden daha fazla kazanabilirler.

Örneğin, kendi fikirlerimi yazdığım bir sitem var. Bu sitede hem kendi fikirlerimi yazıyor hem de satışını yaptığım ürünleri tanıtıyorum. Samimi olarak söylüyorum, sadece bu site üzerinden bir kaçtane satış yaptım, gerek mail gerek doğrudan satış linki üzerinden bana ulaşıyorlar.

Hatta yeni yılda yeni bir site açıyorum, sadece ticari odaklı, satışını yaptığım ürünleri burada listeleyecek, diğer sitemde tanıtımını yapmaya devam edeceğim. Bunun için domain ve host aldım, tema için bir arkadaşla anlaştık. Site faliyete geçince önemli konular için ücretli tanıtım videosu yaptıracağım. Yani para harcayarak para kazanacağım.

Arkadaşlardan ricamdır, tavsiyemdir. Bedavacılığı tez zamanda bırakın, bedava peşinden koştuğunuzda bunun bir sonu olmayacak, hiç bir yere gelemeyecek, başkaları tarafından işe yaramaz kişiler olarak görüleceksiniz.