-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
MySQL/MariaDB loglarını kontrol etmeden kesin bir şey söylenemez tabi, özellikle pek çok sebebi olsa bile çoğunlukla sunucuda aşırı RAM tüketimi yüzünden görülebilen bir hata. Saldırıdan da kaynaklı olabilir. Kullandıkları Litespeed webserver bu tür hatalarda kısa süre içerisinde otomatik kurtarma sağlıyor zaten. En azından dediğiniz gibi fark ettilerse düzeltmişlerdir diye tahmin ediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Portalı Faaliyetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Lucian adlı üyeden alıntı
Zaten ticket attigimi belirttim. Hic bir turlu veritabani sunucularinin coktugunu kabul etmiyorlardi fakat dun bu yazidan sonra coktugunu ve bir daha olmayacagini soylediler. Firmayla derdim yok, herkes firmayı yüceltmiş forumda ama ben dertten kurtulamadim. Saat başı veritabani sunucusu gidiyordu. Bakalim bir daha ayni sorun olursa konuya ekleyecegim.
Tarafınıza sağlanan hosting paketinin yer aldığı Mysql taraflı CPU oranı yüksek olabilir buda CPU yetmezliğin sürükler ardından hata alırsınız. Aldığınız paketin özellikleri, RAM CPU oranı % kaç muhtemelen bilmiyorsunuz. Öğrenip daha üst seviye bir hosting almanız gerekmekte. Demekki web siteniz için mevcut hosting paketiniz yetersi kalıyor.
Tekno First Bilişim
Web : www.teknofirst.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
#Front End Developer
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%87)
Merhaba bende de site erişim problemleri oluyor gün içerisinde 3-5 kere minimum siteye erişim 1-2 dakikalık kesintiler ile gidip geliyor güzelhosting yıllardır kullanmaktayım fakat bu erişim problemleri can sıktı, destek kısmı gerçekten ilgili cözümcül yaklaşıyor. Aldığım cevap ise şu şekildedir;
" Öncelikle yaşanılan bu sorun için sizlerden özür dileriz, yaşanılan bu durumun bizim ile ilgisi bulunmamaktadır, sorun tamamen veri merkezi kaynaklı bir durumdur. "
Yine de bu sorunların düzeltileceğini umuyorum.
Eğer forumda ve şuan bu yazıyı okuyor ise çalışan veya sahibi , erişim problemlerini cözmeniz gerekmektedir.
İyi çalışmalar iyi forumlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
vBulletin site açtığım bir şirket ve database hataları mail yoluyla bildiriyor. Hiç bitmeden database hataları kendi kendine oluyor, kendi kendine düzeliyor. Sürekli mail kutum boşaltıyordum bıktım, yıldım diyerek. Umarım düzeltilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bunlar her hosting firmasında yaşanabilir. Teknik sorun dediğimiz olay Güzel Hostinge has değil ve tum firmalarda zaten bu teknik sorunlar mutlaka yaşanıyor.
Unutmayın.
Hatasız Hosting Firması Olmaz
Her hosting firmasında mutlaka bu sorunlar ile karşılaşılıyor. Yazılım ve donanım her an her türlü sorun çıkarabilir.
Önemli olan ticketlere hızla cevap verilmesi, müşteriye doğru bir şekilde bilgi aktarılması ki,
Bunu da Güzel Hosting muazzam bir şekilde yapıyor.
Burda host firmalarını suçlamanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum.
Eğer birilerini suçluyor iseniz, sahneye sizleri alalım, sizde kendi host firmanızı kurunda sizin mükemmel (!) hizmetinizi test edelim.
Host firması kurup, hizmet vermek, her yiğidin harcı değildir.
Ben Güzel Host'un alanında gayet başarılı bir firma olduğunu düşünüyorum.