Ponifex temasını, nerdeyse 1 yıldır sitemde kullanıyorum. Temadan gerçekten çok memnunum. Temaya yakın zamanda yeni bir güncelleme geldi, bir miktar para ödüyerek yeni versionuna geçiş yaptım, verdiğim paraya kesinlikle değdi.
Tema'da gördüğüm yenilikler:
Tema genel olarak mobil uyumlu olmuş, yani eski version gibi eklentiye gerek duymuyorsunuz.
Konu açma editörü epey güzel bir hal almış.
Ayrıca font'tan tutun, küçük ufak tefek yenilemelerle tema güzelleştirilip, daha hızlı bir hale getirilmiş.
(Yeni version kurulumunu yaparken sorun yaşadım ve hemen müdahale edip olayı çözdüler. Desteğe ihtiyaç duyduğunuzda çok hızlı ve ilgililer. Tema sorunsuz tabiki, sadece siteden ve hosttan hosta değişen bir olayla karşılaştık. Sorunum çok hızlı bir şekilde çözüldü.)
Kısaca Tema şahane, yapımcı ilgili, Destek ekibi ise Fişekk fişekk
Tema'da gördüğüm yenilikler:
Tema genel olarak mobil uyumlu olmuş, yani eski version gibi eklentiye gerek duymuyorsunuz.
Konu açma editörü epey güzel bir hal almış.
Ayrıca font'tan tutun, küçük ufak tefek yenilemelerle tema güzelleştirilip, daha hızlı bir hale getirilmiş.
(Yeni version kurulumunu yaparken sorun yaşadım ve hemen müdahale edip olayı çözdüler. Desteğe ihtiyaç duyduğunuzda çok hızlı ve ilgililer. Tema sorunsuz tabiki, sadece siteden ve hosttan hosta değişen bir olayla karşılaştık. Sorunum çok hızlı bir şekilde çözüldü.)
Kısaca Tema şahane, yapımcı ilgili, Destek ekibi ise Fişekk fişekk
Güzel yorumunuz ve tercihiniz için teşekkür ediyorum, projenizde başarılar dilerim. :)