-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Amaç blog oluşturmaksa 3000 TL çok fazla bir miktir. Ama Domain, VDS veya hosting aldıktan sonra artakalan parayla seo çalışması yaptırabilir, çekilişler düzenleyerek sitenizi ön plana çıkartabilirsiniz, diye düşünüyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Programlama/Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kadınlara yönelik sosyal site kurulabilir diye düşünüyorum. Özel bir script yazdırabilirsiniz. Ne gibi mesela mesajlaşma sistemi, twitter tarzı durum paylaşma, resim yükleme alanı bu özelliklerin olduğu mini bayanlara yönelik bir sosyal ağ bence mükemmel olur. Ayrıca ekstra blog yeri de olup bayanların bilgi ve birikimlerini paylaşabileceği bir bölümde olursa harika olur.
Skype ; eneskaya07
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hazır kurulmuş bir sistem satabilirim aylık 7 bin tl cirosu bulunan ve 3 bin tl net geliri bulunan e-ticaret sitemi satabilirim? askerlik nedeni ile
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci.
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yemek tarifi sitesine ne dersiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu kadar şey yazılmış fakat bence önerileri dikkate alırken önce kendinize "Benim farkım ne olacak? Neden beni seçsin?" sorusunu sormalısınız. Ve elinizdeki bütçe klasik bir blog ya da forumdan daha fazlasını hak ediyor. Aklınızda orjinal bir yapı yoksa portal öneririm.
İlgi alanınıza göre açacağınız sitenizin konusu neyse o alandaki siteleri inceleyin en kaliteli 5-10 tanesini incelemeniz yeterli. İncelediğiniz web sitelerinde olmayan şeyleri bulun, gereksiz bölümleri bulun ve tabi tüm bunları yaparken ben yapabilir miyim olayına bakın. Kodlama olarak değil, elinizdeki bütçe istediğinizi yaptırmaya yeterli olur. Sizin yoğunlaşmanız gereken sorular "Ben bu konu ile ilgili daima yazabilir miyim? Yazmak ister miyim?" olmalı. Kadın olduğunuz için herkes kadın sitesi diyor fakat ilgi alanınız o değilse o olmamalı. Çok tekrarladım fakat en önemli kısmı bu e-ticaret sitelerini kabul etmediğinize göre anladığım kadarıyla amacınız sadece para kazanmak değil bu yüzden ilgi alanlarınıza yönelirseniz tat alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelance Developer
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rick35 adlı üyeden alıntı
Elinizdeki 3000TL nin %15 i ile kişisel blog sitenizi kurar , tema bilginiz varsa kendi temanızı , yok ise %5 i ile de tema yaptırır geri kalan %25 ile de reklam veya backlink calismasi yaptırırsınız , geriye %75 de paranız kalır :) ve blogunuzdan da para kazanabilirsiniz.Ben böyle bişey düşündüm. :)
%15 + %5 + %25 = %45
%100 - %45 = %55'lik bir oran kalır geriye :)
Freelance Yazılım Geliştirici | Portfolyo: www.furkankavlak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelance Developer
-
-
Ad Soyad
F** K**