Bu kadar şey yazılmış fakat bence önerileri dikkate alırken önce kendinize "Benim farkım ne olacak? Neden beni seçsin?" sorusunu sormalısınız. Ve elinizdeki bütçe klasik bir blog ya da forumdan daha fazlasını hak ediyor. Aklınızda orjinal bir yapı yoksa portal öneririm.
İlgi alanınıza göre açacağınız sitenizin konusu neyse o alandaki siteleri inceleyin en kaliteli 5-10 tanesini incelemeniz yeterli. İncelediğiniz web sitelerinde olmayan şeyleri bulun, gereksiz bölümleri bulun ve tabi tüm bunları yaparken ben yapabilir miyim olayına bakın. Kodlama olarak değil, elinizdeki bütçe istediğinizi yaptırmaya yeterli olur. Sizin yoğunlaşmanız gereken sorular "Ben bu konu ile ilgili daima yazabilir miyim? Yazmak ister miyim?" olmalı. Kadın olduğunuz için herkes kadın sitesi diyor fakat ilgi alanınız o değilse o olmamalı. Çok tekrarladım fakat en önemli kısmı bu e-ticaret sitelerini kabul etmediğinize göre anladığım kadarıyla amacınız sadece para kazanmak değil bu yüzden ilgi alanlarınıza yönelirseniz tat alabilirsiniz.