Hocam yazı karakteri degistirilirse daha iyi olabilir. Bu arada herkesin aklinda neden boyle birsey yapip birileri paylassin diyor ama bence bir patlarsa cok asiri kullanilcak birsey olur. Böyle saçma gelen şeyler patlıyor çünkü. Bir de bu efektin size bir faydası var mı?
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Paylaşılmasını isteme sebebim yayılması PR arttırır doğal olarak siz sürekli bi efekti görseniz instagram storyde merak edip kim yapmış diye bakabilirsiniz bu durum gibi düşünebilirsiniz. Profil ziyareti vs. gibi istatistikleride arttiricaktir insanlar profilinize girdikçe. Değişiklik yapmayı düşünmüyorum hocam bu efektte eksileri var evet ama değişiklik yapınca onaylanması yine uzun sürüyor beklemek istemiyorum , farklı çalışmalar yaptığımda gelen önerileri de dikkate alarak farklı şeyler yapmayı planlıyorum. Yine mizah içerikli yapmak var şuan aklımda. Fayda olarak maddi bir şey yok hocam işi ticarete dökersem ( aklımda ticarete dökmek var) o zaman bir kazanç/faydası olucaktir diye düşünüyorum.