Merhaba arkadaşlar sitemde bir iletisim formu var.Site html ile oluşturuldu tek sayfa.İletisim formu da haliyle tek sayfa içerisinde.SMTP ayarlarıyla iletişim formum çalışıyor.Fakat mail gönderildikten sonra boş bir sayfaya atıp mail gönderildi yazıyor.Ben bunun yerine iletişim formunun üzerinde 'mesaj gönderildi' tarzı bir uyarı almak için iziModal kullanmam gerektiğini öğrendim.Fakat çalıştıramadım.Kodlar şu şekilde
Şu mail göndermeyi bir denesenize hem daha çok özellikli. Php developer değilim ben .Net Devim ama google bir araştırma yaptım ve bir araya toplayınca şöyle birşey çıktı
PHPMailer sınıfı ile SMTP mail göndermek için “class.phpmailer.php” ve “class.smtp.php” dosyalarını alıp aşağıdaki kod bloğunu kullanmanız yeterli. İlgili yerlere kendi sunucunuzun host, port ve kullanıcı adı şifre bilgilerinizi girin tabi field larada aynı şekilde
Aşağıda : çoklu mail gönderme ve maile resim ekleyip göndermede var.
Aşağıda belirttiğin ne yapıyor ? yani o uyarıyı sayfasını neden koydun o ne yapıyor ? içinde ne var eğer yönlendiği oysa ve başarılı mesajını orda verdirtiyorsan onu iptal edip denemelisin yani