böyle olur.
sayfada bir adet tagı kapanışı var o tagın açılışı tokmuş yani şöyle düşün - lorem ipsum dolor (burada açılışı yok)
diye bir olayda yok. yukarıda dediğim gibi
şeklinde olabilir.
ve sanırım body tagından sonra div kapatmışsın yazacağın her kod body taglarının arasında olmalı, önünde ve sonunda değil.
Buraya yakında yeni proje gelecek Coming soon!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Hocam dedikleriniz doğruda ben bu hataları odlarımın arasında bulamıyorum benim kodlarımda bu şekilde görünen hatalar yok sanki eski çerezlerle iş yapıyormuş gibi hata sunuyor önüme Sabahtan bu yana hata düzeltiyorum temada bir dünya yeri editledim ama bunları göremedim bir türlü
Ek Olarak: :S hocam değişiklik yapsamda w3c de değişiklik olmuyor sanırım çerezli çalışıyor sistemleri
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kerimptk adlı üyeden alıntı
Hocam dedikleriniz doğruda ben bu hataları odlarımın arasında bulamıyorum benim kodlarımda bu şekilde görünen hatalar yok sanki eski çerezlerle iş yapıyormuş gibi hata sunuyor önüme Sabahtan bu yana hata düzeltiyorum temada bir dünya yeri editledim ama bunları göremedim bir türlü
Ek Olarak: :S hocam değişiklik yapsamda w3c de değişiklik olmuyor sanırım çerezli çalışıyor sistemleri
dosyanı atabilirsen eğer bi incelemek isterim.
Buraya yakında yeni proje gelecek Coming soon!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Hangi dosyayı atayım hocam indexmi? sidebarmı? headermi?
siflali adlı üyeden alıntı
w3c anlık olarak kontrol eder. Her yaptığınız değişikliği sayfayı yenileyerek görebilirsiniz.
Örneğin ana sayfada bulunan slayt kısmınızda alt etiketi bulunmuyor.
Kodu yerine;
Kodunu yazarsanız hatanın azaldığını görebilirsiniz.
Hocam o resimleri eklemek için düz url girmrm gerekiyor malesef o kısmı düzenlemek için slider eklentisini düzenlemem lazım ama henüz çözemedim yapısını sliderin
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk