ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Hizmet satın almadan önce satın alım sayfasında yer alan GENEL KULLANIM KOŞULLARINI okumanızı rica ederiz. Bilindiği üzere kampanyalı satışa sunulan hizmetlerde belirli bir kar marjından feraget ediyoruz. Hizmeti satın alıp, web sitesini taşıttırıp, SSL kurduran, üstüne dosyalarının düzenlenmesini isteyen, eposta hesaplarını açtıran, uzak bağlantı ile outlook dahi kurduran ve çeşitli ticketlar açıp, 3 gün sonra hizmeti iptal etmek ve ücret iadesi isteyen birkaç müşterimiz olmuştur. Biz burada sonuçta ticaret yapıyoruz ve size hizmet veren kişilerde 7 gün 24 saat mesai harcıyor.

Sizlerden ricamız ödeme yapmadan önce deneme hesabı açtırmanız. Bunu isteyen müşterilerimize zaten sağlıyoruz. Ancak son bir haftadır adres ve telefn bilgisi dahi olmayan müşterilerimiz bu şekilde magduriyet yaşatmaktadırlar. Dediğimiz gibi ücret iadesi yoktur. Sonrasında mağdur oldum diyerek tehtit vari bir şekilde şikayet ederim sizi demeyiniz. Bu açıklamamız peşinen delil niteliği taşımaktadır.




Diğer soru ve problemlerinize yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Saygılarımla,

Fırat KARAGÜLLE
Satış & Pazarlama
E-Posta: f.karagulle@verinom.com.tr
Telefon: 0 (850) 532 63 32

Güncel kampanya ve gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.





Ticaret Sicil: 1108511 / 11 Mayıs 2011 - İTSM
Vergi Dairesi: Kadifekale
Vergi Numarası: 3380172217
BTK Sorgulama: https://www.btk.gov.tr/ticari-amacli-hizmet-verenler-yer-saglayici-listesi?page=1&q=zeynep%20erba%C5%9Fl%C4%B1