Tasarımı göremeyenler için link : https://www.oncelajans.com.tr/wp-content/uploads/2019/12/öncel-ajans-2019-kampanya.png
ahmet hocamıza ne kadar teşekkür etsek az hitlerim 10 kat arttı diyebilirim.ilk başlarda 200 300 hitim vardı şimdi ise tanıtım paketi aldıktan sonra 2,5-3 k arası hitim oldu.alın bu da ispatı olsun;
Pazar günü paket aldım bugün cuma ve aldığımda site 1k dı şimdi 4k
5 günde site ayaklanmaya başladı üstat tekrar teşekkür ederim ;)
Edit :
Alın bu da ispatı olsun :D
Resim saat 22:40 da çekildi daha 00:00 a 1 saat 20 dakika var ;)
http://snag.gy/e3eyA.jpg
5 günde site ayaklanmaya başladı üstat tekrar teşekkür ederim ;)
Edit :
Alın bu da ispatı olsun :D
Resim saat 22:40 da çekildi daha 00:00 a 1 saat 20 dakika var ;)
http://snag.gy/e3eyA.jpg
Merhaba,
Değerli arkadaşlar size sonuçları buradan yazacağım demiştim Elhamdulillah anahtar kelimem de listede ilk 100'de yoktum şuanda 1.sayfa ve 7. sıradayım.
Yükseliş devam edecek anladığım kadarıyla.
Ahmet hocamın dediklerine harfiyen uydum ve tavsiyelerini dinledim.
Sagolsun.
Ben canlı şahidiyim arkadaşlar bu çalışma sizi en iyi yerlere getirecek verdiğim paraya değdi.
Helal olsun.
Yükselme devam ettikçe güncel tutacağım burayı.
Saygılarımla.
Değerli arkadaşlar size sonuçları buradan yazacağım demiştim Elhamdulillah anahtar kelimem de listede ilk 100'de yoktum şuanda 1.sayfa ve 7. sıradayım.
Yükseliş devam edecek anladığım kadarıyla.
Ahmet hocamın dediklerine harfiyen uydum ve tavsiyelerini dinledim.
Sagolsun.
Ben canlı şahidiyim arkadaşlar bu çalışma sizi en iyi yerlere getirecek verdiğim paraya değdi.
Helal olsun.
Yükselme devam ettikçe güncel tutacağım burayı.
Saygılarımla.
Ahmet Bey tek kelime ile harika kendisine gecen pazartesi ulaşıp bir paket için anlaşma yaptık bugün raporlarımı teslim aldım siparişi verdiğim gün memnun kalacağıma emindim ve gerçekten de öyle oldu parasını riske atmayıp gerçek hizmet almak isteyenlere şiddetle öneririm!
Sadece 7 haber sitesinden yaptığı tanıtım yazısı çalışmasıyla aldığım sonuç
1 Sitem için 2 kelimede çalışma yapıldı 2 kelimede de ilk 500'de olmayan sitem 1 kelimede 37. sıraya diğer kelimede 137. sıraya geldi ve yükselmeye devam ediyor.
Bundan sonra yeni sitelerimde gözüm kapalı çalışacağım Ahmet Beyle.
Sadece 7 haber sitesinden yaptığı tanıtım yazısı çalışmasıyla aldığım sonuç
1 Sitem için 2 kelimede çalışma yapıldı 2 kelimede de ilk 500'de olmayan sitem 1 kelimede 37. sıraya diğer kelimede 137. sıraya geldi ve yükselmeye devam ediyor.
Bundan sonra yeni sitelerimde gözüm kapalı çalışacağım Ahmet Beyle.
Bu paketten aldım ve tanıtım yazılarını kendisinin yazmasını istedim. @ÖNCEL Ajans sağolsun 75. sıradaki sitemi 4-5 gün gibi kısa bir sürede 27. sıraya getirdi sonra 26,24,16 şuan 16. sıradayım. Teşekkürler Ahmet Abi linktl felan para gelince ilk işim şu bitane news siten var 399 tlye onu gözüme kestirdim ondan bi tanıtım yazısı alcam :) Herşey için teşekkürler abi, hem ucuz hemde kaliteli hizmet veriyorsun.
donvitocarleone adlı üyeden alıntı
Ahmet Beye, herşeyden önce sabahın 5 inde bizi sabırla 2 saat boyunca dinlediği ve sadece satışını yaptığı paket değil, sitelerimizle ilgili diğer konularda da bizlere vermiş olduğu değerli bilgiler ve yardımlar için çok teşekkür ediyoruz.3 sitemiz için ayrı ayrı silver paket tanıtım yazıları yanı sıra, ayrıca backlink alımı yapılmıştır.
Tüm raporlar zamanında ve eksiksiz tarafımıza gönderilmiştir.
Arkadaşımızla güvenle çalışabilirsiniz.
Tanıtım yazısı paketi alındı 1 sitemde 3 gün sonra yükselişler başladı. Özellikle tek çalışma yaptırdım ki etkisini daha iyi görebilmek için sanırım daha da etki edecek gibi gözüküyor.
Ahmet Bey ile daha önce de çalışmıştım oldukça faydasını gördüm tekrar çalışma aldım sağolsun fazlasıyla yapmış çalışmayı. inşallah etkili olacak bu da. teşekkürler emeğiniz için. tavsiye ederim arkadaşlar işinde son derece başarılı nadir kişilerden birisidir.
Arkadaş oldukça ilgili. Bir kere ticaretinde öncelikle memnuniyeti ön planda tutuyor, para ikinci planda. Malum bu oldukça zor bulunan bir özellik. Kendi hatamdan ötürü makalenin linkleri nofollow çıktı ve arkadaş şimdi makaleyi kendi yazıp yeniden yayınlayacak. Gözünüz kapalı çalışabilirsiniz. Telefonu ne zaman çalsa açıp cevap veriyor. Ben çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim. Saygılar.
Öncelikle arkadaşa ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. 5 Paket için uzun soluklu bir anlaşma yapmıştık. Raporlarımızı sunmaya başladı. Sunduğu hizmet bir hayli kaliteli ve avantajlı. Herkese tavsiye ederim.
Ahmet bey tek kelime ile mükemmel ! . Ödemeyi yaptım, tanıtım yazısını gönderdim, 2 saat içinde ekledi ve raporu gönderdi.Tek tek page rank kontrolü yaptım fazlası var eksiği yok. Dürüst bir ticaret yaptığım için memnunum inşallah diğer sitelerimizde de çalışacağız.Teşekkürler Ahmet bey.
Daha önce bir paket almıştım çok memnun kalmıştım yine aldım yine memnun kalacağıma eminim parasını riske atmayıp değerini bulmasını isteyenlere öneririm.Anlayışlı ve yardımsever bir arkadaş.
Hocam çalışma için teşekkürler, ödemeniz geçildi traderi şimdi veriyorum. Yeni bir çalışma için size pm geçtim.
Hayırlı çalışmalar.
Hayırlı çalışmalar.
Tüm sitelerden tanıtım yazısı alındı. Siteler harika, anında index aldı. Anahtar kelimede ilk sayfada tanıtım yazısı çıkmaya başladı. Ahmet bey çok ilgili. İlgisi ve yazdığı makalelerin kalitesi için teşekkür ederim. Sadece tanıtım yazısı için değil her türlü Seo çalışması için kendisi ile çalışacağım
Paket aldım raporu 10 dakika içerisinde teslim aldım incelemeye vaktim olmadı bugün bir inceleme yaptım raporlardaki tüm siteler en iyi derecen siteler ve değerleride çok yüksek gerçekten aldığı ücretin hakkını veriyor. Allahın izniyle 1 paket daha alacağım birdahaki ay başında hayırlı forumlar :)
Arkadaştan makale hizmeti alındı gayet hızlı dönüş sağladı. Güvenilir kendisi. Hayırlı işler dilerim :)
Tanıtım Yazısı Alındı.
tanıtım yazısı satın alındı + makalede yazdırıldı gerçekten makalesini çok beğendim teşekkürler
2 site için çalıştık kısa sürede raporları aldım teşekkürler.
Daha evelde arkadaştan tanıtım yazısı aldım, çok faydasını gördüm ve tekrar aldım.
zor bulunur bir paket alındı tavsiye ederim
tanıtım yazısı alındı çok hızlıydı gerçekten. en kısa zamanda yeniden çalışabilirim
Sipariş verilmiştir. İyi çalışmalar dilerim.
Hizmet alınmış olumlu etkileri görülmüştür teşekkürler bu fiyata bu hizmet tavsiye edilir
Henüz ödeme geçmeden rapor eksiksiz olarak hazırlandı.
Tanıtım yazısı üzerine de SEO çalışması yapıldı.
Çok teşekkürler, başarılarınızın devamını dilerim.
Tanıtım yazısı üzerine de SEO çalışması yapıldı.
Çok teşekkürler, başarılarınızın devamını dilerim.
150 liralık paket alındı güvenilir arkadaş
yazı alındı sağolsun hem hızlı hemde yardımcı oldu
Tanıtım yazısı paket raporumu 1 saat içerisinde teslim aldım. Gayet ilgili bir arkadaşlar. Tekrar çalışmak kısmet olur inşallah..
Rapor teslim alındı teşekkürler.
Sürekli çaıştığım bi arkadaş :) her zaman tam destek bazen ben unutuyorum yapacaklarımı arayıp hatırlatıyor seviyorum bu huyunu...
150 tl lik sipariş alındı tşkler.
PR 8 - PR 1 arası 55 site Backlink + Tanıtım yazısı alınmıştır. İlgili bir arkadaş olması iş yapmaktan öte işi doğru yapmayada yönlendirmesi ayrıca takdire şayandır.. Teşekkürler.
Arkadaşla daha önce farklı bir site için çalışmıştık. İlgi ve alakasından dolayı gayet memnun kalmıştım. Bugünde 3 aylık footer link paketi aldım hayırlı olsun. Herkese tavsiye ederim.
Çalışmak için çok uygun birisi Ahmet Bey hızlı ve güvenilir ticaret yapabilirsiniz.Şahsen müşterime link alışverişi yaptım.Teşekkürler...
Sağlam bir arkadaş güvenilir. Link için çalışma anlaşımı yapılacak.
İlgin için teşekkür ederim @AhmetOncel
İlgin için teşekkür ederim @AhmetOncel
raporunuz alındı teşekkrüler dürüst bir arkadaş.
Ahmet'e güvenebilirsiniz işlerini hep düzgün ve başarılı yapan bir arkadaşımızdır çoğu çalışmamı yaptırdım hepsinden memnunum çok iyi yerlerdeyiz, paranız boşa gitmeyecektir.
Arkadasla anlastik , ucreti gonderir gondermez linkleri ekledi , Tesekkurler
arkadaşla 3 aylık link alımı yapılmıştır, ilgili arkadaş, teşekkürler.
link satın alındı
2nci paket alımı daha çok alacaz sanırım Gerçekten başarılı bir seo işi yapmaktadır. Şiddetle tavsiye ederim ;)
1 paket alında işinde uzman arkadaş tavsiye edilir
Paketten bir adet alındı arkadaş çok ilgili ve hızlı.
Teşekkürler, çok ilgili bir arkadaş.. Tavsiye ederim.
bir adet alındı
hizmet alındı teşekkürler
2 adet 3 aylık link alınmıştır
Link alındı
3 aylık link alındı , hızlı ekleme için teşekkür ederim . arkadaşla 3. çalışmamız
ikinci paketide bugün aldım tabiki birincinin faydasını gördüğüm için 3 paketide almaya hazirlaniyorum herkese tavsiye ederim.
Link alındı. Teşekkürler.
bir adet paket alındı, ilgili arkadaş teşekkürler
Bir adet paket alındı. hayırlı alışverişler.
150 tllik paket alınmıştır.Teşekkürler
150 :tl lik paket alındı.
3'cü paketimi aldım 4'cüyüde almayı planlıyorum 3 günde link kaldırıp uğraştırmayanlardan arkadaş teşekkür ediyorum.
link paketi alındı
ahmet beye çok teşekkür ederim sonunda güvenilir birini bulduk ellerinize sağlık backlink alınmıştır
3 aylık link alımı yapıldı. İlginiz için teşekkürler
Gerçekten işini fazlasıyla iyi yapıyor arkadaş. 2 adet paket aldım. Tavsiye ederim.
link alımı yapılmıştır. Hızlı ve güvenilir bence..
Gayet ilgili ve güvenilir birisi tavsiye ederim herkese
Sonuçları bir hayli etkili oldu. Fiyatlarda piyasa değerinin bir hayli altında. Arkadaşa teşekkür ediyorum ve arkadaşı herkese tavsiye ediyorum.
ahmet bey'in bütün backlinkleri ve diğer çalışmaları komple bir paket halinde satın alınmıştır.ilgisinden çok memnunuz iş ortaklığımızın sürekli devam etmesini temenni ediyoruz.
Alım yapıldı, teşekkür ediyorum.
Link alınmıştır ılgılı ve guvenılır bır arkadas
anlaşma sağlandı hayırlı olsun.
1 adet sipariş verildi
hayırlı satışlar dilerim
hayırlı satışlar dilerim
Baclink alınmıştır teşekkürler
Sipariş verildi rapor alındı hayırlı satışlar
link satın alınmıştır.
277.sırada olan eğitim kelimesinde 40.sıraya yükseldim tşk ediyorum.
3 aylık ödeme yapılmıştır .. arkadaşa ilgisinden dolayı teşekkur ediyorum...
1 adet tanıtım yazısı paketi alındı. devamı gelecek inşallah.
Link satın alınmıştır .. arkadaşa ilgisinden dolayı teşekkurler...
link alımı yapıldı...Ödeme hesaba geçti. Hadi hayırlı olsun bakalım.
paket alınmıştır. İlgili birisi linkler hızlı bir şekilde eklenip rapor sunuldu. Teşekkür eder, herkese tavsiye ederim.
Bir paket siparişi verildi ve rapor alındı ilgili bir arkadaş teşekkürler
Arkadaş ile link için anlaşma sağlandı. Ödeme yapıldı..
1 site için anlaşıldı ödeme yapıldı linkler eklenmeye başladı.
link alımı yapılmıştır. Hızlı ve güvenilir bir arkadaş tşk ler..
tanıtım yazısı paketi alınmıştır.
toplu link paketi alındı gerçekten kaliteli hizmet
link alımı yapıldı
Arkadaş gerçekten hızlı bir o kadarda anlayışlı inş faydasını görürüz umarım daha çok ticaret yapmak dileğiyle kolay gelsin..
paket alınmıştır.
link alındı teşekkürler
link alımı yapıldı. teşekkürler.
link alınmıştır ...
Tanıtım Yazısı Alındı.
Backlink paketi alınmıştır. Çok ilgili bir arkadaş teşekkürler.
Backlink alındı teşekkürler
link alınmıştır. arkadaşın ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
link paketi alındı. Teşekkürler...
link alınmıstır.
faydasını görüyorum çok tşkler
link alındı. Çok ilgilendi teşekkürler.
Bir paket alındı teşekkür ederim
30 siteden link aldım güvenilir arkadaş linkleri attık bekliyoruz bakalım
faydalı bi paket tavsiye ederim
anlaşma sağlandı çok tşkler yine görüşmek üzere
çalışma siparişi verildi
Link paketi alındı. hızlı geri dönüş için tşk !
link alımı yapıldı. İlginiz için teşekkürler
Bugün itibariyle bizimde linkimiz aktif hale gelmiştir. Dakik çalışma için teşekkürler ..
Güvenilir dürüst arkadaş teşekkür ederim
Thomaslisles adlı üyeden alıntı
2 site için link satın aldımilgili bir arkadaş başarılarının devamını diliyorum..
Linkler için teşekkürler.
link alımı yapıldı,,çalışmalar çok güzel elinize saglık ustam,,gene yeni ihtıyaclarda size yazcam ılk olarak
İkinci kez sipariş verildi. İlgili birisi olduğunu söylemeye gerek yok zaten.
Hayırlı işler.
Hayırlı işler.
Bir calisma daha yapildi. Hizli rapor icin tesekkurler.
İsi ne kadar heyecanla yapan biri oldugunu anlamak icin bir kez telefonla gorusmeniz yeterli :)
İsi ne kadar heyecanla yapan biri oldugunu anlamak icin bir kez telefonla gorusmeniz yeterli :)
anlaştık sipariş verdim, rapor bekliyorum. teşekkürler
bir paket alıntı. ilgili bir arkadaş. teşekkürler.
Arkadaş gerçekten çok ilgili ve çok hızlı. İnş. ikimiz içinde hayırlı olur.
Anlaşma sağlanmıştır teşekkürler..
Arkadaştan tanıtım makalesi aldım. Gününde teslim etti. Güvenilir kendisi..
Kendime özel paket ayarladım ve arkadaş anlayışla karşıladı. Güvenerek bu hizmeti alabilirsiniz.
Siteler farklı c class ip olduğu için paranız boşa gitmeyecektir.
Elinize sağlık tekrardan.
Siteler farklı c class ip olduğu için paranız boşa gitmeyecektir.
Elinize sağlık tekrardan.
1 Site İçin Makale Alındı Sorunsuz Alışveriş Teşekkürler
1 site için makale ile birlikte sipariş verildi
]
paket alındı
ödeme yapıldı gerekli bilgiler arkadaşa verildi ilgili bir arkadaş
alım yapıldı ve raporlandı. teşekkür...
Tanıtım yazısı alındı, ilgili bir arkadaş teşekkürler.
Tanıtım yazısı paketlerinden birisi alındı. İşinin ehli, ilgili ve eksik kaldığınız noktalara müdahale ederek sizi doğruya yönlendiren iyi bir çalışma arkadaşı. Destekleri için teşekkür ederiz.
Daha önce paket almıştım. Memnuniyetimin üst sınırda olmasından dolayı 1 paket daha alacağım.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.
kendisi son derece ilgili ve başarılı dün aldım bugün teslim edildi gece abah bendeydi rapor tavsiye ederim
Başarı tesadüf değil hocam bugun 32. Tanıtım yazımı aldım galıba yine etkili yine etkili :))
arkadaşla daha evvelden de çalışmıştım. yeni paketlerinden de alım yaptım. faydalı bir kombinasyon olmuş teşekkürler.
ozgunmakalem adlı üyeden alıntı
Merhaba,Ahmet bey ile birkaç projede beraber çalıştık tanıtım yazısı paketlerindende aldım.
Güvenilir biridir ve çalışmaları sonuç verdi çalışma yaptığım sitelerde sıralamada yokken bazı sitelerde ilk sayfa bazılarında da ilk 3te sıralamada.
Ayrıca çalışmaların alexa'yada etkisi oluyor.
Projelerimde ilk tercih ettiğim insan tavsiye ederim arkadaşlar.
Moda sitelerine özel paketten 1 adet sipariş verildi. Teşekkürler...
Arkadaşa sipiariş verilmiştir, ödeme yapılmıştır, raporlar beklenmektedir.
Arkadaş çok ilgili bir arkadaş, sağolsun bizim makalemizdeki hatamızı, kendisi bizzat bizi uyararak yönlendirdi ve değiştirtti. Kendisine buradan teşekkür ediyor, inşallah kısa zamanda tekrar aışveriş yaparız diyorum...
Arkadaş çok ilgili bir arkadaş, sağolsun bizim makalemizdeki hatamızı, kendisi bizzat bizi uyararak yönlendirdi ve değiştirtti. Kendisine buradan teşekkür ediyor, inşallah kısa zamanda tekrar aışveriş yaparız diyorum...
Arkadaşa sipariş verilmiş ve daha ücreti bile ödemeden yayınlanmıştır. İnşallak tekrar alışveriş yapma fırsatı buluruz.Teşekkür Ederiz kendisine.
Yine çok kaliteli çalışma , çok teşekkürler ustam.
Rapor teslim alındı. Hızlı işlem.
Paket çalışma yapıldı.
Ahmet hocayla ilgili çok fazla yorum yapmaya lüzum yok zaten :)
Ahmet hocayla ilgili çok fazla yorum yapmaya lüzum yok zaten :)
Birkaç çalışma yaptık, arkadaşın siteleri iyi etki ediyor. tavsiye ederim.
Kendisi ile daha önce de çalışıyorduk ilgili bir arkadaş. şuan 1 sipariş daha verildi bitirmesi bekleniyor
2.kez sipariş verildi. Rapor bekleniyor.
Teşekkür ederim.
2. defa rapor alındı hızlı ve etkili bir çalışma olmuş teşekkür ederim. İlk çalışmamızda sitemiz ilk 500'de bile değildi şu anda 4.sayfada.
özel paket için anlaşma sağlanmıştır tavsiye edilir.
Sipariş sorunsuz şekilde teslim alındı. Teşekkür ederim. :)
Valla Arkadaşlar bukadar İlgili bukadar iyi Niyetli Hızlı Başarılı Bir Satıcı Görmedim,Vallahi Helal Olsun Çok Teşekkür Ederim Kendisine ALLAH razı Olsun..Çok Yardım Sever Ve İlgili Sağolsun.. Kesinlikle Tavsiye Ederim Arkadaşı. Çok Teşekkür Ederim Kendisine..
Çalışma için ödeme yapıldı ... iyi çalısmalar
1 adet 39 liralık, 1 adey 30 liralık paket alındı ve raporlarını teslim aldım. Titiz ve hızlı çalışma için teşekkürler :)
rapor alındı gayet temiz iş olmuş elinize sağlık
rapor teslim alınmıstır.kısa sürede güzel iş cıkarmıs arkadas.
Ahmet bey çok ilgili ve alakalı birisi, işinide kesinlikle çok ciddiyetle yapıyor ve bu iş onun mesleği olmuş yıllarını vermiş... Başarınızı devamını dilerim, sürekli çalıştıgımız bir iş ortağımızdır kendisi.
Ahmet Bey gerekli paketi belirledi. Çalışmaya başladık gelişmeleri paylaşıyor olacağız
Ahmet Beyin Paketleri Ve Bünyesinde bulunduğu siteler gerçekten kalitelidir hayırlı satışlar diliyorum.
pm atıldı dönüş bekleniyor
tanıtım yazısı alındı raporu aldık güzelce zamanlanmış yazıların yayın tarihleri teşekkür ederim.
Ahmet arkadaşla çalışmamız olmuştur kendisi çok ilgili ve dediği sürede işini bitirmiştir.
Tanıtım yazısı alınmıştır.
Rapor alındı güzel iş teşekkürler.
tanıtım yazıları yayınlatıldı, iyi günler.
Bir kez daha alım yapıldı. Kalitesiz onlarca siteden alım yapmak yerine kaliteli tek bir siteden yazı almak daha faydalı.
Harika bir iş çıkarmış, ayrıca en ince stratejiye kadarda düşünmüş. Çok teşekkür ediyorum kendisine :)
Sipariş verildi.
Çok kaliteli kampanyalar ile ortalığı gene coşturacaksınız Ahmet bey.
Google news paketleriniz kesinlikli çok iyi olmuş, tebrik ederim.
Google news paketleriniz kesinlikli çok iyi olmuş, tebrik ederim.
Ahmet Bey'e 500 TL'lik ödeme yapıldı, 2 site için çalışılacak. Sonuca göre görüşlerimi buraya yazacağım. İyi çalışmalar.
Dün sipariş verildi,ücret ödendi.
Bilgi ve rapor bekleniliyor.
Bilgi ve rapor bekleniliyor.
film sitesi tanıtım yazısı paketi alındı. gecenin bu saatinde işlemi müthiş bir ilgiyle gerçekleştiriyor.
Calışma yaptırıldı ellerine saglık hocam
Silver paket için anlaşılmış olup ücret yatırıldı. Rapor bekleniyor. hayırlısı olur inşallah her iki taraf içinde.
Hizmet alındı, hayırlı işler.
Hızlı raporlama güzel işçilik neden 1 numara olduğu belli herkese tavsiye ederim
Ekonomik paket alındı, arkadaş sorunsuz teslim etti rahatlıkla iş yapabilirsiniz.
tanıtım alındı teşekkürler güzel hizmet
tanıtım yazısı alındı ilgili bir arkadaş
Tanıtım yazısı alındı. Gece saat 1-2 gibi yayınlamış. Sabah baktığımda ilgili kelimelerde tanıtım yazısı ilk sayfadaydı.
Bir paket satın alındı, ucuz ve kaliteli hizmet, teşekkürler
Ödeme yapıldı arkadaştan rapor bekleniyor inş hayırlı olur
ahmet hocam daha öncede tanıtım almıştım sizden ö.m atıyorum size şimdi 4 adet tanıtım alımı için hayırlı bereketli olsun
Bugün rapor elime geçti, ilgi ve alakanız için teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar...
Tanıtım yazısı hizmeti alındı arkadaşa tşk ediyorum.
tanıtım yazısı alındı.
sipariş verildi ödeme geçildi.
Bir sitemiz için 5 sitede tanıtım yazısı alınmıştır. Ve işlem başarıyla tamamlanmıştır.
1 adet alınmıştır, teşekkürler
Bir tanıtım yazısı alındı..
Sipariş verildi rapor bekleniyor ..
Tanıtım yazısı alındı..
Sipariş verildi ve hızlı bir şekilde rapor teslim edildi. Sürekli çalışmak ümidi ile
2 tanıtım yazısı alandı
Rapor teslim alınmıştır, artık etkilerini bekleme vakti emeğiniz için teşekkürler, eminim etkilerinde çok güzel olacaktır.
Bir adet tanıtım yazısı alındı. Ahmet Bey işini profesyonelce yapan bir insan. Tekrardan memnuniyetle çalışacağız onunla.
Ödeme yapıldı. Rapor Bekleniyor.
1 adet tanıtım yazısı verildi ve rapor alındı. Teşekkür ederim arkadaşa...
süper paket ile alakalı pm atıldı dönüş bekleniyor.
İlgi ve alakasından dolayı arkadaşa teşekkür ediyorum. Siparişi verdim ve anında raporları sunmaya başladı. Sunduğu hizmet oldukça kaliteli. Tavsiye ederim.
toplu tanıtım yazısı anlaşması yapıldı ilgili ve güvenilir arkadaş
3 adet siteden alım yapıldı. Bilgili ve ilgili birisi.
Siteler oldukça kaliteli. Hayırlı satışlar diliyorum.
bu paketten aldım gerçekten olumlu sonuçlarını gördüm.
Hizmet alındı ve rapor teslim alındı. Kendisine çalısmasından dolayı teşekkür ediyorum. iyi çalışmalar.
Kendisiyle daha öncede çalışmıştık farklı bir paket üzerinde ve yaptırdığım çalışma meyvelerini yavaş yavaş vermeye başladı sanırım bu paketten de alacağız zamanı geldiğinde :)
Daha önce paket alımı yapmıştım ve bir hayli memnun kalmıştım. Bu sitelerde oldukça kaliteli bu sitelerdende alım yapmayı planlıyorum. Arkadaş güvenilir ve ilgili birisidir herkese tavsiye ederim.
Bir paket alındı. Kendisi çok ilgili bir arkadaş. Teşekkür ederim.
rapor teslim alındı teşekkürler kendisine
Tanıtım yazısı raporum ulaştı, günlere yayılması ve her site için farklı makale kullanabilmem oldukça işime yarayacak teşekkürler :)
ihale paketi alındı, hızlı ve başarılı bir çalışma, yazıların tamamen yayınlanması bir ay kadar sürecek, siteye etkilerini de yazacağım. teşekkürler.
ihale paketi alındı.Hızlı rapor teslimi yaptı ve ilgili bir arkadaş.Linkler gün gün yayınlanıyor etkisini ilerde yazarım.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Rapor teslim alındı.
çalışma güzel olmuş ahmet bey teşekkürler. www.pelsincicekcilik.net
İlk sitem için makale çalışmamız tamamlandı teşekkür ederiz. İhaleye ikinci site için devam ediyoruz..
sorunsuz hallettik, arkadaş oldukça ilgili. teşekkürler.
Tanıtım yazısı alınmıştır. Teşekkürler.
Cok hizli ve kaliteli calisma dün aksam ödeme yapildi bugün rapor elime ulasti tesekkürler
arkadaş çok hızlı sağolsun kısa zamanda raporu teslim etti inşallah hitler de yükselirse grafiği buradan paylaşacağım
Tanıtım yazılarını zamanında teslim etti. Son derece güzel iş çıkmış.
Tanıtım yazısı alındı.
Ekonomik paket aldım anahtar kelimede sıralamada ciddi yükselme oldu çalışmalarımızın devamı gelecek ilgili ve profesyonel bi arkadaş tavsiye ediyorum
1500 TL değerinde özel paket satın alındı. Rapor Bekleniyor.
Mega paket raporu teslim alınmıştır.
ek olarak : Arkadaş oldukça samimi birisi seo uyumlu tanıtım yazılarını özenle hazırlamış. Teşekkürler
ek olarak : Arkadaş oldukça samimi birisi seo uyumlu tanıtım yazılarını özenle hazırlamış. Teşekkürler
1 adet satın alındı hayırlı olsun.
arkadaşla daha önce de çalışmışlığım vardı. bir kaç tanıtım yazısı aldım. Bu hizmetinde de yarar görürüz inşallah.
Yazılarım Pazartesiden itibaren yayınlanmaya başlayacak ALLAH'ın izniyle. İyi çalışmalar bol kazançlar.
Merhaba, raporlar alındı.
Çok sağlam bir çalışma oldu sonuçlarını buradan yine paylaşırım ama bu fiyatlara bu pr değerli sitelerden tanıtım yazısı emin olun kısa ve uzun vade de uçurur sıralamayı arkadaş güvenilir biridir çalışma yapmayı düşünen arkadaşlar varsa tavsiye ederim
Ek Olarak: Arkadaşla diğer sitelerimiz içinde çalışma yapacağim
Çok sağlam bir çalışma oldu sonuçlarını buradan yine paylaşırım ama bu fiyatlara bu pr değerli sitelerden tanıtım yazısı emin olun kısa ve uzun vade de uçurur sıralamayı arkadaş güvenilir biridir çalışma yapmayı düşünen arkadaşlar varsa tavsiye ederim
Ek Olarak: Arkadaşla diğer sitelerimiz içinde çalışma yapacağim
o kadar hızlılar ki ben rapor bekleniyor diye yazarken onları raporumu bile hazırlamışlar.Gerçekten güvenebilirsiniz.
Size bu arkadaşı gerçekten öneriyorum. İstediğim kategorilerden bir paket hazırlamama yardımcı oldu ve tüm makaleleri 1 gün içinde bitirerek işi sonuçlandırdı.
Hızı ve ilgisi için teşekkür ediyorum...
Hızı ve ilgisi için teşekkür ediyorum...
Son derece hızlı işlem ve geri dönüş için Ahmet Bey'e Çok teşekkür ederim.
7 adet pr8 pr7 tanıtım yazısı alınmıştır teşekkürler.
rapor teslim alınmıştır makaleler ile birlikte çok güzel bir çalışma oldu emekleriniz için tekrar teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim
Rapor alındı.Uzun vadede yararlı olmasını bekliyorum, umarım işe yarar :) Teşekkürler.Sorunsuz bir çalışma oldu.
Ahmet bey tek kelime ile mükemmel ! . Ödemeyi yaptım, tanıtım yazısını gönderdim, 2 saat içinde ekledi ve raporu gönderdi.Tek tek page rank kontrolü yaptım fazlası var eksiği yok. Dürüst bir ticaret yaptığım için memnunum inşallah diğer sitelerimizde de çalışacağız.Teşekkürler Ahmet bey.
arkadaştan silver paket alınmıştır. rapor beklenmektedir. çok ilgili ve samimi bir arkadaş. tavsiye ederim.
Arkadasla anlaşma sağladık oldukca ilgili davranıyor ... tüm sorularımıza cvp veriyor... şiddetle tavsiyemdir.. Müthiş ilgili...
makalelerle beraber mega paket alındı.
yardımınız ve ilginiz için çok teşekkürler.
iyi çalışmalar.
yardımınız ve ilginiz için çok teşekkürler.
iyi çalışmalar.
2. kez tanıtım yazısı ve silver paket satın alındı Teşekkürler :)
izmirrentacar adlı üyeden alıntı
İşinin ehli ticareti düzgün @Ahmetöncel olunca iş değişiyor gözün kapalı paket alıyorsun .Mega palet satın alındı 20 makale ile birlikte teşekkürler.
Silver paket satın alındı makale ile birlikte teşekkür ederim.
2. Kez hizmet satın alındı. Ahmet bey ve ekibi işinde ilgi arkadaşlar.
Ekonomik paket ve 5 tanıtım yazısı satın aldım. Çok güzel hazırlanmış elinize sağlık, çalışmalarımızın devamıda gelir inşallah :)
25 tane tanıtım yazısı alındı.
Ahmet Bey, ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Kurumsal bir çalışma düşünüyorsanız mutlaka Ahmet Bey'e danışmanızı tavsiye ederim. İyi Çalışmalar.
Mega paket siparişi verilmiştir.
Ekonomik Paket işlemi satın alınmıştır. Güvenli EKSTRA olarak bilgiler vermesi destek olarak işin kaçınılmaz detayı . işini Layıkı ile yapıyorlar.
1 adet mega paket siparişi verdik. Beğenirsek çalışmaya devam.
eko paket alındı ilgili bir arkadaş sonuçları paylaşacağım
Bir Adet Platin Paket Siparişi verildi. Zamana yayarak çalışma yapılacak. Arkadaş her konuda yardımcı oluyor. Etkilerini buradan paylaşmaya çalışacağım.
Ultra paket alınmıştır daha öncede bir çok alışverişim oldu gözü kapalı çalışabilirsiniz .
Paket alinmistir. Ilgili bir arkadas.
Tanıtım yazıları yayımlatıldı. Bir sitede sorun yaşadık ancak arkadaş sorunu giderdi. Ücret farkını geri ödedi. Teşekkürler.
Ekonomik Paket için alım yapıldı. Gelsin hit ler, sonuçları paylaşaacğım :)
Silver paket alındı. Güzel çalışma teşekkürler...
Başarılı bir çalışma yaptık.Ek olarak network olarak baya geniş bir havuzu var.
platin paket aldım, başarılı sayfalar sorunsuz teslim teşekkür ler tekrar
Ekonomik Paket üzerinden Ahmet Bey ile çalışma gerçekleştirdik. Makaleleri de kendisine yazdırdım, gerçekten kaliteli ve sıkıntısız bir çalışma olmuş. Paylaşım yapılan sitelerde gerçekten güncel haber girişi yapılan ve news kaydı olan siteler. Kendisine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum, ilerleyen dönemlerde de kendisiyle çalışacağım mutlaka.
Çok teşekkürler raporum geldi. Çok güzel hazırlanmış ve de tam söylenildiği günde geldi. İlgi, kalite, güven hepsi arkadaşta var. Teşekkürler. Bol kazançlar
Kendisiyle daha önce 3 kere çalışma gerçekleştirdik ve hizmetinden son derece memnun kaldık. Dün tekrar kendisine 3 ayrı iş verilmiştir. ve iş teslim edilmiştir. kusursuz hizmetiniz için teşekkürler.
Premium paket alındı, Ödeme yapıldı.
Platin paket alımı gerçekleştirdik, arkadaş çok ilgili. Güzel bir çalışma oldu teşekkürler.
[5/12 02:24] Ahmet Öncel:
1 adet link alınmıştır.
1 adet tanıtım yazısı alındı teşekkürler
Tanıtım Yazısı alındı.
Tanıtım yazısı alındı. Hızlı şekilde yayınlandı teşekkürler
Bir adet tanıtım yazısı alındı, çok kısa bir sürede teslim edildi. Elinize sağlık, kesinlikle tavsiye ederim.
1 adet site için anlaşıldı.
Tanıtım yazısı alındı. Bütçemiz arttıkça sürekli kendisiyle çalışacağız.
Hocamdan tanıtım yazısı aldım. İnşallah yararını görürüm. Kendisi ilgili biri tavsiye ederim. :)
Makale gönderildi. Teşekkürler.
1 adet tanıtım yazısı alındı
Tanıtım yazısı alındı teşekkürler
1 adet tanıtım yazısı alındı ilginiz için teşekkürler
1 adet tanıtım alındı hızlı işlem için tşk.
alım yapıldı tşk
1 adet tanıtım yazısı alındı. Kısa sürede teslim edildi.
[5/12 02:34] Ahmet Öncel:
mega paket için anlaşılmıştır.
Tanıtım yazısı alındı
Arkadaşla 4 site için çalıştık. Çok verimli bir çalışma oldu. Hızlı raporlama elde ettik. İnşallah kısa sürede de meyvelerini yeriz. :)
Ahmet Bey'le görüşüldü, backlink alımı yapıldı, ilgisine teşekkür ederim.
6 adet News Kayıtlı siteden tanıtım alındı. Çok geçmeden raporda geldi. Bu 4. Çalışmam. Siteler hem değerli ve fiyat olarak uygun. Ahmet beye işlerinde başarılarının devamını diliyorum
Arkadaştan 2 adet tanıtım yazısı alındı. Şu an sitemi takipteyim, sıralamada olumlu yada olumsuz görüşlerimi ilerleyen günlerde paylaşacağım.
Çalışma yapıldı gerçekten sonuna kadar destek veren ve ilgilenen bir hocamız. İlgisinden ve hızından dolayı teşekkür ederim
İlk defa alım yaptım. Umarım etkisi olur. İlginiz için teşekkürler.
Tanıtım yazısı alındı. Teşekkür ederim.
Ahmet beye teşekkürler yaklaşık 3 yıldır düzenli paketler ve tanıtım yazıları alırım işinde uzman titiz ve zamanında işi teslim ediyor.Sitelerimin çoğu ilk sıralara oturdu.Herkese tavsiye ederim..
Tanıtım yazısı paketi alındı ve zamanında hizmet edildi bir daha görüşmek üzere teşekkürler.
Tanıtım Yazısı Paketi Alındı , Zamanında teslim edildi ve güzel bir çalışma olmuş.
Arkadaşla çalıştık çok iyi bir performans aldık gözünüz kapalı çalışabilirsiniz?
İş verilerek 2 saat içinde geri dönüş alındı.. Teşekkürler çalışma için.
2 Tanıtım yazısı alındı. Sağolsun Ahmet abi çok yardımcı oldu. Uzun süreli alım yapılacaktır.
ikinci iş alındı , rapor bekleniyor.
4 adet tanıtık yazısı sorunsuz olarak yayınlandı herzaman olduğu gibi,yine hızlı yine kaliteli hizmet.Teşekkür ederim.
Bir edet tanıtım yazısı alındı. Oldukça ilgili bir arkadaş
Tanıtım yazısı için anlaşma sağlanıp gün içinde yayınlamıştır. Ayrıca dediğinin arkasında duran güvenilir, Kazanmaktan çok kazandıran biridir.
sürekli çalışıyoruz. 24 saat içinde gerekli tüm işlemler yapılıyor ve raporlanıyor. böyle devam etmesi dileğiyle. başarılar, bol kazançlar.
3 kere çalışıldı. Başarılı, teşekkür ederiz
2 adet tanıtım yazısı alındı. Anlık olarak işlem gerçekleştirildi :) hızlı ve güvenilir alışveriş :) Diğer sitelerimizde görüşmek üzere :)
tanıtım yazısının etkisini bilmeyen yoktur, hocamda büyük bir liste var kalitelilerden aldık çok hızlı ve güvenilir üstad, teşekkürler
Çok hızlı çalışma. 2 Tanıtım yazısı alındı.
10 adet tanıtım yazısı alındı. İlgili satıcı, her süreçte ilgilendi ve yardımcı oldu.
Toplamda 5 adet kaliteli sitelerden tanıtım yazısı alındı, güvenilir ve gayet ilgili. Tekrar tekrar çalışacağımızı düşünüyorum. Teşekkürler hocam.
Arkadaşla birçok kez çalıştık, şimdi tekrar 2 site için anlaştık ve hızlı şekilde sonuç aldık. Kendisi bu işleri bırakmadığı sürece çalışmaya devam edeceğiz.