MMG
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba ohv den yaklaşık 2 hafta önce bir vds paketi sipariş verdim ve siparişim manuel doğrulamaya düştü kimlik , kart ve işlem dekontunun fotoğrafını e-posta ile gönderdim 2 haftadır bir doğrulama bekliyorum . Ayrıc Ticket açtım bugün aşağıdaki gibi bir mesaj geldi.
Değerli müşterimiz,
Mesajın için teşekkürler.
Siparişinizin manuel doğrulama için seçildiğini size bildirmek isterim.
Bununla ilgili olarak, hesaba atanan e-posta adresinize gönderilen ve ****** @***.com(Burda benim e-posta adresi yazıyordu ) olan bir e-posta mesajı aldınız.
Şu anda, siparişin süresi doldu, siparişin bu aşamasında, hiçbir ödeme alınmadı. Ödeme kartınızdaki ön provizyon, siparişinizin verildiği tarihten itibaren geçerli olacak şekilde 9 ila 14 gün içinde ve PayPal'da 21 ila 29 gün içinde sona erecektir.
Lütfen yeni sipariş oluşturun ve e-posta adresinize gönderilen e-posta iletilerini kontrol edin.
Anlayışınız için teşekkür ederim
Ödeme alınmadı diyor ancak ücret benden kesildi ve şimdi bir sipariş daha oluşturmamı istiyor . Daha önce böyle bir olay başına gelen var mı varsa bu sorunu nasıl çözdünüz yardımcı olabilir misiniz ?
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Elle doğrulama yöntemine düşmeden önce VDS'i kullandınız mı? Yoksa kullanmadan doğrulamaya düştüyse çekilen ücret kartınıza bugün yarın gelir zaten. Normalde provizyon için ücreti çekip bırakıyor zaten
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ovh paradan baska hicbirseyi dusunmeyen bir sirket zamaninda bende hosting aldim dogru durus calismadi birdahada o sirket bedavada verse birsey almam. Parasiz hicbir sorunu cozmezler hostin panelindede a dan z ye hersey ayri ucretli.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
alperi
alperperi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgiişlem
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ovh sağlam bir şirkettir paranız kesinlikle kalmaz. Twitter da support hesapları var anında dönüş yapıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ovh çok büyük bir firma sizi para konusunuyla mağdur etmezler, ancak seneler önce bende dahil bir çok Türk müşterinin sunucularını açıklama yapmadan terminate'ye almışlardı o ayrı mevzu.