Başkan standart pdf kitap yükleyip satabiliyor muyuz?
Ne tür kitap satabiliyoruz format olarak.
Detay vermezsen bu konuyu merak eden ama kafasındaki soru işaretlerini gidermeden bu işe girişmek istemeyenlerin sorularını yanıtlasan olmuyor mu?
Sırf 50 tlye sattığın kitte bu basit bilgileri öğrenmek ve sonucunda keşke almasaydım dedirtmek mi istiyorsun insanlara :)
Görenler de sürpriz yumurta satıyorsun sanacak. Basit temel soruları cevaplasan yeter yani.
Ne tür kitap satabiliyoruz format olarak.
Detay vermezsen bu konuyu merak eden ama kafasındaki soru işaretlerini gidermeden bu işe girişmek istemeyenlerin sorularını yanıtlasan olmuyor mu?
Sırf 50 tlye sattığın kitte bu basit bilgileri öğrenmek ve sonucunda keşke almasaydım dedirtmek mi istiyorsun insanlara :)
Görenler de sürpriz yumurta satıyorsun sanacak. Basit temel soruları cevaplasan yeter yani.
Referans bir fiyattan yardımcı olursan alayım hemen. Havada kalan soruları cevaplaman senin yararına olur. Kitap yazma olayı ile kendimiz uğraşacak mıyız vakit alan bir şey mi yoksa pasif gelir tarzında mıdır ?
Vakit almıyor, stabil gelir sağlıyor. Yeri geldiğinde siz PDF doküman hazırlıyorsunuz yeri geldiğinde hazır yüklüyorsunuz. Hazırladığım kit bünyesinde herşeyi anlatan ve herşeyi barındıran bir kit. Kitte Kitap ortağı merkezini bile ele alarak anlattım.