lostyazilim
tr.link

Google adsense ücret politikası

4 Mesajlar 770 Okunma
acebozum
tr.link

Farewell Farewell WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Makale Yazarlığı ve Grafik Tas
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad K** B**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 1, (%0)
Arkadaşlar merhaba,Bir şey sormak istiyorum kusura bakmayın bu konuda tam bilgim olmadığı için sizlere sormak istiyorum.

Şimdi blogger alt yapılı bir seyahat blogum bulunuyor. Ancak .com uzantılı. Ben bu siteye her gün en az 300 kelimelik yazı ekliyorum. Ancak bazı arkadaşlar google adwors de kelime analizi yapmamı söyledi. Şimdi ben 1 2 kere kelime analizi yaparak en yüksek kelimeler'de yazılar yazdım.

Mesela 'kanser hastalığını nasıl yeneriz? ' Kelimesi ₺1,33 ₺1,76 veriyor. Fakat bir kereye mahsus deneme amaçlı arkadaşıma bu kelime ile siteme girip bir süre durup reklama tıklamasını istedim. Yaptı fakat ne 1,33 verdi nede 1,76 arası bir rakam sundu. Bana verilen ücret 0,32 idi. Şimdi benmi ayarlayamadım yoksa başka bir sistem mi bulunuyor ? Bu konuda bilgisi olan yazabilir mi ? Ne yapmam gerek tam olarak nasıl bir çözüm bulabilirim ?

Teşekkür ederim şimdiden..

wmaraci
reklam

Mfa Mfa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mezun
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 986
  • Beğeniler 304 / 308
  • Ticaret 1, (%100)
Öyle kolay olsaydı herkes zengin olurdu kardeşim. Bu kelime şu kadar TBM veriyor bunu kullanayım o parayı kazanayım diye bir şey yok. Oradaki tbm ler bile tahmini. Hadi %100 doğru olsun yüzlerce farklı sebep var reklam gösteriminde. Anlatmakla bitmez yani. Diğer arkadaşlar belki kısaca özetler.

Farewell Farewell WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Makale Yazarlığı ve Grafik Tas
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad K** B**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 1, (%0)
Ya benim amacım zaten tam olarak fiyatın bana verilmesi değil. Ancak en düşük 1,33 veren bir tbm neden bana 30 krşlarda para veriyor. En azından 50 krş 40 krş versin :) Çok düşük veriyor o yüzden sormak istedim hocam.

1Dijital 1Dijital WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Sosyal Medya Hizmetleri
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 43 / 43
  • Ticaret 3, (%100)
Belirlediğiniz kelime üzerine makale yazıyorsunuz ortalama tbm oranı en düşük 1,33 diyorsunuz. O kelimeyle alakalı reklam gösterimi çıktığında 1,33 alabilirsiniz. Sonuçta google yazdığınız konuyla alakalı kesin reklam gosterimi yapmıyor sitenize
Kuaza

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al