Arkadaşlar merhaba;
5 aylık bir İşyerim var Allah nasip etti ve şu anlık işlerimiz şükürler olsun iyi gidiyor. işyerimiz için ilk dönem arkadaşım bir site yaptırmış ve ne googlede sırada çıkıyor nede aramalarda ( direkt isim yazılsa bile ) çıkmıyor. Rakibimiz mevcut vir tane inanın tek sayfa hazırlamışlar baştan savma o bile çıkıyor bizim site ortada yok Şu anki site bu
Bende bir mühendis olarak kendim yapmaya karar verdim ( ama fosil bir mühendis 20 yıl oldu mezun olalı anca tekrar üniv. gidersem aklıma gelir ) bir tema edinerek işlemlere başladım hem mobil hemde masa üstü için destek veren bir tema ile başladım. sizlerden sormak istediğim şeyler aşağıda baştan yaparak gidersem sorun olmayacağını düşünüyorum.
* Ürünlerin linklemesi ve üst sırada çıkması için yoast seo eklentisine göre makaleleri yazıyorum acaba buna etiket vs yazmamın sıkıntısı olur mu?
* Tema ana sayfasını tasarım olarak hazırladım eksikleri var mıdır? varsa neler eklense iyi olur
* Sattığımız ürün yöresel ve ulusal sayılabilecek su böreği bunun vurgulamasını ve ön sırada çıkması için sizce daha nasıl bir önlem almalıyım.
* siteyi inceleyip önerilerinizi ( yıkmayan motive edecek :) ) bekliyorum.
hazırladığım site ise bu