Merhabalar hocam,
Öncelikle "Olur mu?" - "Tutar mı?" sorularına kimse "Olur" - "Tutar" diyemez burada çünkü onu diyecek yetkide birisi yok ve anladığım kadarıyla tamamen olasılıklar üzerinden ilerliyorsunuz, bu şekilde ne bir marka ne de bir site geliştirebilirsiniz.
Bu tarz girişimlerde "elimden geldiğince" diye bir miktar birimi demek gözünüz bağlı bir kuyudan aşşağı atlamak gibi olur.
Sizlere tavsiyem önce "şunu yapıcam, şunu da yapmayı istiyorum tutar mı?" yerine bir proje üstünde karar verin toplam bütçenizi belirleyin bu işe A'dan Z'ye ne kadar bütçe ayırabilirsiniz.
Sonrasında bu bütçeyi doğru yönlendirmeyi öğrenin adım adım her şeyi ölçüp tartmadan akışına bırakırsanız, bir başarı bekleyemezsiniz. "Tüm ülke benim uygulamamı kullanır mı? - Arkamda dururlar mı?" diye sormak yerine "Bu uygulamayı insanlar neden kullansın?" - "Diğer uygulamalar varken ben olsam bu uygulamayı kullanır mıydım?" diye kendinize bir sorun.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım, niyetim asla sizi kırmak değil. Aksine; ilerde hayal kırıklığına uğramanızı engellemek.
Saygılar, teşekkürler :)