Merhaba hocam bir kaç sorum olacak ama . Ben Pinterest hesabımı 1 yıl kadar önce açmıştım ve 25 gündür aktif kullanıyorum be şöyle bir şey başıma geldi . Profilimde örnek 17.000 görüntülenme yazıyor ama analytcs,e bakınca 23.800 gözüküyor ama ertesi güne sadece 19,000 oluyor bunun nedeni nedir.
Analytic verileri daha uzun süreli günleri içeriyor 30 60 90 gün gibi. Ek olarak su da olabilir goruntulenmeler 2 3 gunde bir guncelleniyor verilerin profile yansimasi zaman alabilir
14 k içerik 5m görüntülemeli hesabım bir kaç gün önce banlandı tamamen içeriklerle birlikte sitemden giden güzel bir siteme ait hesaptı şimdi bu hesabımı banladılar siteyi banladılar mı bilmiyorum tekrar aynı site ile içeriklerimi göndermem bir sorun teşkil eder mi ne öneririsiniz ?
-Aynı siteyle aynı içeriklerle tekrar ban yersiniz. Demek ki spam yapıyorsunuz
Ek Olarak : Açtığımız pinterest hesaplarını kişisel hesap mı işletme hesabımı olarak başlayalım ?
-İşletme hesabı daha iyi
a ) Kişisel açtığımız hesapları işletme hesabına geçirip tüm pano ve pinleri sonradan aktarma şansımız var mı ?
Ek Olarak : Açtığımız pinterest hesaplarını kişisel hesap mı işletme hesabımı olarak başlayalım ?
-İşletme hesabı daha iyi
a ) Kişisel açtığımız hesapları işletme hesabına geçirip tüm pano ve pinleri sonradan aktarma şansımız var mı ?
-İşletme hesabı daha iyi
Aynı pinleri tekrar atarsaniz tekrar banlanirsiniz. Hele yeni bir hesapla tekrar atarsaniz %99.99 ban yersiniz