selcuksofta adlı üyeden alıntı

Tabii ki hepimiz fikir veriyoruz. Hiç birimizin kötü niyeti yok ama. Bazı yorumlar hepimizi düşündürüyor. Az ispatlı olsa ne güzel olur. Örnek arkadaş demiş ya 50 K takipçili instagram hesabı kazandırır diye. Doğrudur kazandırabilir ya da kazandırmayabilir. Bence net değil. O zaman 200 K takipçili Twitter hesabı uçurur mu ? Cevp vereyim :) asla... Kimse yüzüne bile bakmaz. Bende mesela 5-6 tane 40-50 K twitter hesabım var kazancım yok, hani yazan arkadaşlar yolunu göstersin ortak kazanalım :) veya başka örnek vereyim 7-8 yaşında haber siten olsun para basarsın diyorlar, buyurun 13 hatta 14 yaşına girmek üzere da : 30 pa : 46 değerlerinde sitem var, günde 50 TL bana kazandırana üstünü veriyorum. Yani günde 200 TL kazandırıyorsanız, 150'si sizin 50 TL'si bana yeter. Böyle uzun yazdım ki ne demek istediğimi anlatabileyim örnek olsun diye. Yani bence öyle kolay değil.
Kendi cevabımıda vereyim. Bildiğiniz bir sektör vs yok ise, asla web sitesi açmayın elbet kazandırır ama benim görüşüme göre ancak 5 senede kazandırır. Herkese iyi forumlar.


Hocam benimde soyledigin olay bu zaten hani benim cope atacak param yok az kazanayim ama yetsin yani o yuzden bankayi bile soylemelerini istiyorum bazen evet geyik yorumlar gelmekte ama o da tuzu biberi kendim mobil gelistirici degilim su bir proje bulsam mobilde basacagim kafama yatarsa bu hastalik sanirim bende