bildiğim kadarıyla +10 tlde her ay ilave ücretler var.
Merhaba; Ben kullanıyorum indirime girdiğinde almıştım 10mbps 100TL. Damga vergisi şu vergi bu bilmem ne derken 109 tl oluyor. Oyunlarda ping olayı diğerlerine göre biraz fazla tabi oyun oynamıyorsanız herhangi bir sorun teşkil etmez. hızda da illaki düşüm olur fakat öyle video izlemene engel olacak birşekilde degil.
merhaba. 1 senedir kullanıyorum. 50 gb kotalı almıştım ilk çıktığı zamanlari 140 ile 150 tl arası fatura ödüyorum. İndirme hızı kota bitene kadar 70 mb ile 150 mb arası gidip geliyor upload hızı 30 ile 40 mb arası gibip geliyor. Kota bittikten sonra yeni güncelleme ile kota kalktığı için 10 mb a düşüyor hızı ama yinede indirme hızım 20 mb lerde filan . Oyun oynamak için güzel bir bağlantı olmasada Çok memnunum. İstediğim heryere söküp götürüyorum :D tek sorunu var bence wifi alanı çok değil 2 duvara hemen azalıyor. Genel olarak memnunum . 7 kişi bağlanıp danaya girer gibi girdik ama tık demedi.
10mb hıza 100 tl çok değil mi ben şu suberbox mantığını anlayamadım. Konuyu takip etmek amaçlı geldim
fiber e bakıyorlar bizim burda normal şebeke zor çekiyor fiber var gösterdiler :D al pişman olmazsın. 1 gb dosyayı max 3 4 dk da indiriyorum. Ama dediğim gibi kota kalktığı için yeni paketleri bilmiyorum.
Suan basvurdum bakalim bulundugum bölgede lokasyonda mobıl test 60-70 rahat görüyorum oyuzden benim için biraz daha iyi olabilir cihazın kurulumu falan ücretsiz miş bakalim gelsinde test edelim 😁✋