-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EGM
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
istediğin yere götürebiliyorsun ve sözde fiber internet için veriyorlar ama alakası yok bence
Fiberden bahsettiği, kablo bağlantılı olan. Bizim kullandığımız 4.5G olarak geçiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Superbox kullandım. Güzeldir tavsiye ederim. Eski oturduğumuz yerde altyapı çok kötüydü o yüzden Türk *******u bırakıp mecburen almıştım. Oyun oynarsan belki ara sıra geç gelebilir çünkü bu da bir mobil bağlantı çünkü. TT den tabiki çok iyi ve altyapı arıza sorunları olmuyor. Bir diğer güzel yanı ise istediğin heryere götürebilirsin.
Ama fiber ile kıyaslanamaz tabi. Ben yeni taşındığımız yerde fiber var diye kapattırp fibere geçtim.
Forever Fiber :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Niye pahalı? Çünkü bir alternatifi yok. Turkcell iyi düşünmüş, fiyatını da buna göre belirmiş. Vodofone ve tt denen kurum, benzer bir sey uretseydi, fiyat bu kadar ucuk olmazdı.
5 aydkr kullanıyorum. Bir sorun görmedim. 10 mb hiz diyorlarda. 5 ile 10 arasi değişiyor. Çoğul kullanımda hiz düşebilir, kuruluma gelen adam demişti bunu, kac kişi kullanacaksiniz diye. Ben tek kullandigim için hizda bir degisiklik olmadi.
Fiyat 129 ama vergilerle falan artıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Merhabalar, son zamanlarda türk *******da yaşanan alt yapı sorunları bir çok kişiyi mağdur etmiş. Evin önünde alt yapı portları bulunmasına rağmen sistemde alt yapı gözükmüyor. Bulunmuş olduğunuz ilin türk ******* müdürlüğüne gidip sorununuzu belirtin. Aynı dakika içersinde ev adresinizin bilgileri alinarak sistemde alt yapınızi gösteriyorlar. Üstelik yeni kampanyasinda 24 luk paketi 84 TL. aynı sorunu yasadım. Müdürlüğe gittiğimde ayni günde internet bağlantısini yaptırdım. Superbox son tercihlerin arasına al.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebCoder
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
dedıgınız yaptım kardesım mail vs her gun aradılar bır bok olmuyor bıktım gına geldı şimdi aklıma taktın yarın gıtsem mi diye ? tekrardan son kez :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EGM
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayırlı olsun. Napalım Süperbox Kullananlar derneği mi açalım, sayımız çoğalıyor :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben 159 luk paketini kullanıyorum statik ip de alıyorum hız değerleri konumuna göre değişiyor ama genel olarak memnunum. Şimdi *************dan aldım buna benzer birşey 4.5g hızında aylık 76tl statik ip dahil fiyatı. Ancak bunun sıkıntısıda modem vermediler. Modem arıyorum bulduğumda deneyeceğim.