lostyazilim

Superbox kulalanan varmi ?

20 Mesajlar 1.978 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Gunesibrahim Gunesibrahim kampaletleri.com Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek EGM
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 364
  • Beğeniler 90 / 89
  • Ticaret 0, (%0)
istediğin yere götürebiliyorsun ve sözde fiber internet için veriyorlar ama alakası yok bence
Fiberden bahsettiği, kablo bağlantılı olan. Bizim kullandığımız 4.5G olarak geçiyor.

wmaraci
reklam

Fearles1453 Fearles1453 Bir umuttur yaşamak! Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek WebCoder
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 251 / 250
  • Ticaret 26, (%100)

lastpavel adlı üyeden alıntı

bildiğim kadarıyla +10 tlde her ay ilave ücretler var.

Gunesibrahim adlı üyeden alıntı

Merhaba; Ben kullanıyorum indirime girdiğinde almıştım 10mbps 100TL. Damga vergisi şu vergi bu bilmem ne derken 109 tl oluyor. Oyunlarda ping olayı diğerlerine göre biraz fazla tabi oyun oynamıyorsanız herhangi bir sorun teşkil etmez. hızda da illaki düşüm olur fakat öyle video izlemene engel olacak birşekilde degil.

s1b3r adlı üyeden alıntı

merhaba. 1 senedir kullanıyorum. 50 gb kotalı almıştım ilk çıktığı zamanlari 140 ile 150 tl arası fatura ödüyorum. İndirme hızı kota bitene kadar 70 mb ile 150 mb arası gidip geliyor upload hızı 30 ile 40 mb arası gibip geliyor. Kota bittikten sonra yeni güncelleme ile kota kalktığı için 10 mb a düşüyor hızı ama yinede indirme hızım 20 mb lerde filan . Oyun oynamak için güzel bir bağlantı olmasada Çok memnunum. İstediğim heryere söküp götürüyorum :D tek sorunu var bence wifi alanı çok değil 2 duvara hemen azalıyor. Genel olarak memnunum . 7 kişi bağlanıp danaya girer gibi girdik ama tık demedi.

Gürer69 adlı üyeden alıntı

10mb hıza 100 tl çok değil mi ben şu suberbox mantığını anlayamadım. Konuyu takip etmek amaçlı geldim

s1b3r adlı üyeden alıntı

fiber e bakıyorlar bizim burda normal şebeke zor çekiyor fiber var gösterdiler :D al pişman olmazsın. 1 gb dosyayı max 3 4 dk da indiriyorum. Ama dediğim gibi kota kalktığı için yeni paketleri bilmiyorum.

Suan basvurdum bakalim bulundugum bölgede lokasyonda mobıl test 60-70 rahat görüyorum oyuzden benim için biraz daha iyi olabilir cihazın kurulumu falan ücretsiz miş bakalim gelsinde test edelim 😁✋

NetBilim NetBilim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İşletmeci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 145
  • Beğeniler 98 / 34
  • Ticaret 6, (%100)
Superbox kullandım. Güzeldir tavsiye ederim. Eski oturduğumuz yerde altyapı çok kötüydü o yüzden Türk *******u bırakıp mecburen almıştım. Oyun oynarsan belki ara sıra geç gelebilir çünkü bu da bir mobil bağlantı çünkü. TT den tabiki çok iyi ve altyapı arıza sorunları olmuyor. Bir diğer güzel yanı ise istediğin heryere götürebilirsin.
Ama fiber ile kıyaslanamaz tabi. Ben yeni taşındığımız yerde fiber var diye kapattırp fibere geçtim.
Forever Fiber :)

osidosi osidosi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek .
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 942
  • Beğeniler 5 / 362
  • Ticaret 0, (%0)
Niye pahalı? Çünkü bir alternatifi yok. Turkcell iyi düşünmüş, fiyatını da buna göre belirmiş. Vodofone ve tt denen kurum, benzer bir sey uretseydi, fiyat bu kadar ucuk olmazdı.

5 aydkr kullanıyorum. Bir sorun görmedim. 10 mb hiz diyorlarda. 5 ile 10 arasi değişiyor. Çoğul kullanımda hiz düşebilir, kuruluma gelen adam demişti bunu, kac kişi kullanacaksiniz diye. Ben tek kullandigim için hizda bir degisiklik olmadi.

Fiyat 129 ama vergilerle falan artıyor.
Fearles1453

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek WebCoder
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 251 / 250
  • Ticaret 26, (%100)

osidosi adlı üyeden alıntı

Niye pahalı? Çünkü bir alternatifi yok. Turkcell iyi düşünmüş, fiyatını da buna göre belirmiş. Vodofone ve tt denen kurum, benzer bir sey uretseydi, fiyat bu kadar ucuk olmazdı.

5 aydkr kullanıyorum. Bir sorun görmedim. 10 mb hiz diyorlarda. 5 ile 10 arasi değişiyor. Çoğul kullanımda hiz düşebilir, kuruluma gelen adam demişti bunu, kac kişi kullanacaksiniz diye. Ben tek kullandigim için hizda bir degisiklik olmadi.

Fiyat 129 ama vergilerle falan artıyor.

Aylik net faturan ne peki kurulum esnanaında para aldımı ve ethernet kablosu verdımı

HiperActive HiperActive Web Tasarım. Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 3 / 11
  • Ticaret 25, (%100)
Merhabalar, son zamanlarda türk *******da yaşanan alt yapı sorunları bir çok kişiyi mağdur etmiş. Evin önünde alt yapı portları bulunmasına rağmen sistemde alt yapı gözükmüyor. Bulunmuş olduğunuz ilin türk ******* müdürlüğüne gidip sorununuzu belirtin. Aynı dakika içersinde ev adresinizin bilgileri alinarak sistemde alt yapınızi gösteriyorlar. Üstelik yeni kampanyasinda 24 luk paketi 84 TL. aynı sorunu yasadım. Müdürlüğe gittiğimde ayni günde internet bağlantısini yaptırdım. Superbox son tercihlerin arasına al.
Fearles1453

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 15.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek WebCoder
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 251 / 250
  • Ticaret 26, (%100)
dedıgınız yaptım kardesım mail vs her gun aradılar bır bok olmuyor bıktım gına geldı şimdi aklıma taktın yarın gıtsem mi diye ? tekrardan son kez :D

• Üyelik 15.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek WebCoder
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 251 / 250
  • Ticaret 26, (%100)
Konu guncellendi ++

Gunesibrahim Gunesibrahim kampaletleri.com Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek EGM
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 364
  • Beğeniler 90 / 89
  • Ticaret 0, (%0)
Hayırlı olsun. Napalım Süperbox Kullananlar derneği mi açalım, sayımız çoğalıyor :D
Fearles1453

kişi bu mesajı beğendi.

DRAVR DRAVR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek E-Ticaret Yöneticisi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 28 / 48
  • Ticaret 0, (%0)
Ben 159 luk paketini kullanıyorum statik ip de alıyorum hız değerleri konumuna göre değişiyor ama genel olarak memnunum. Şimdi *************dan aldım buna benzer birşey 4.5g hızında aylık 76tl statik ip dahil fiyatı. Ancak bunun sıkıntısıda modem vermediler. Modem arıyorum bulduğumda deneyeceğim.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al