-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Merhaba arkadaşlar bionluk sitesinde mobil projem için teklif istedim bir kaç arkadaş ile görüştük ama bu sitede neye dikkat etmem lazım ilk defa kullanıcam kazıklanmak yada yanlış birşey yapmak istemiyorum sonuçta 2-3 bin arası rakam yatıracağım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster | Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Aslında kazıklanma durumunun söz konusu olacağına ihtimal bile vermiyorum. Sonuçta bu sistem daima müşteriyi koruma odaklı çalışır. Yani olası bir durumda ücret iadesi alabilirsiniz. Ödeme anında karşı tarafa aktarılmaz. Sistematik olarak evet ama banka hesabına anında aktarılmaz . Malum havuz hesabı... Ama diğer arkadaşında dediği gibi iyi ve kaliteli bir iş için daha önceki referanslarına,yorumlarına ticaretlerine ve gerçek iş örneklerine bakabilirsiniz. Ayrıca o kadar yüksek bir tutarda çalışacaksanız mutlaka teklif iste butonunu kullanarak en cazip teklifi toplamaya bakın derim. Yahut paket siparişi geçmeden önce yüksek tutarı belirtinki toplu bir indirim sağlansın. Son olarak (Siz siparişi onaylamadan sipariş onaylanmaz zaten) Son olarakta aldığınız hizmette revize hakkı olup olmadığını kontrol edin. İyi çalışmalar diliyorum şimdiden.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Recbook Creative
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
ödemeyi siz projeye onay verdikten sonra karşı tarafa aktarıyorlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Güvenlik sorunu ve mağduriyet anlamında hiçbir problem yaşanmaz hocam. Sadece, üstte de denildiği gibi ilan vererek en cazip fiyat/performans seçeneğini tercih edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Ayrıca şuna dikkat edin projeyi teslim ettiği sırada tüm kontrolleri ve testleri yapın öyle onay verin onay verdikten sonra artık iş bitmiş oluyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Adwords
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
referans ve yorumlara bakabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Niyetim konuyu amacından saptırmak değil öncelikle bunu belirteyim ve biraz serzeniş gibi olacak ancak herkes referans ve yorumlara bakın demiş. İyi güzel hoş demiş ancak çalışmaya yeni başlayan ve belkide yüzlerce referansı olanlardan daha kaliteli iş çıkarabilecek kişiler referansı olmadığından dolayı tercih edilmediği için bu kişiler referansı nereden toplayacak ? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz tavsiyelere dikkat edeceğim