Kolay gelsin kardeşim şu an ki netlerin belli değil, denemelerin belli değil dolayısıyla şu an.ki durumunu bilmiyoruz. Geçen senelerde turkiye sıralamalarını da yazmamışsın, o yüzden bu konuda yorum yapmak imkansız.
İkinci konuya gelecek olursak çocuk doktorlugunda iyi para var genel cerrahi de güzel kazanılır vs diyeere kulak asmamani tavsiye ederim.
Hocalarımızın tahminine göre 2023 2024 gibi doktor fazlasi vermeye başlayacağız doktorlar arasında atanmak için tekrar yarışacaksın.
İkinci konu ben 9 yıldır tıp okuyan biri olarak anlatıyim sevmeden yapıyosan ezber yeteneğin iyi değilse juri karşısında sözlü sınavda kekeliyorsan 4. Sınıf felakete dönüşüyor. Başliyorsun turkiye burasi tip biraktim demek cok zor birakan bir kac kisi gördüm sadece. Bu zorluğa katlanıyorsun.
3.konu birisi bahsetmiş hocalar da bahseder ders çalışma konusu arkadaşların dışarda gezer dolaşırken sen çalışmak zorunda olacaksın.
4.konu ise malpraktisler, eğer sevmeden yapacaksan yanlış tıbbi uygulamaların bedeli çok ağır. Vicdani sorumluluğundan bahsetmiyorum.
Asıl soruna da şöyle bir cevap bırakmak istiyorum. Geçen sene ilk 100 bin deysen zor ama kazanabilirsin ilk 50 bindeysen eğer gayret edersen kazanırsın.
İyi çalışmalar