Uzun süredir birçok takipçi, beğeni değişim sitelerini araştırdıktan sonra birçoğunda sorunlar olduğu gibi birçoğunda ticari amaçlar yüzünden birçok kısıtlamalar bulunmakta. Bu yönde ihtiyacı karşılamak adına tamamen ücretsiz kullanabileceğiniz bir web sitesini hizmetinize sunduk. Premium, vip üyelik, reklam, puan satışı bulunmamaktadır. Her şey tamamen ücretsiz ve sınırsız kullanılabilir.

Sistemi bilmeyenler için:
Instagram Hesap şifresi gerektirmez. Yeni üyelik açarak giriş yaptıktan sonra cihazınızın arkaplanında açık olan herhangi instagram hesabınızı kullanarak websitesindeki diğer üyelerin ilanlarını beğenerek/takip ederek puan kazanabilirsiniz. Biriken puanlarınızı, kendi hesabınız ve gönderileriniz için kullanabilir diğer kullanıcıların sizi takip etmesini ve beğenmesini sağlayabilirsiniz.

Şuanda sadece Instagram Beğeni ve Takipçi işlemleri mevcuttur. Talep doğrultusunda aşama aşama Youtube ve diğer platformları sırasıyla ekleyeceğiz. 4 dil seçeneği var (IP adresine göre otomatik dil ataması). Video anlatım bölümünü ziyaret ederek mobil cihazlarda nasıl işlem yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Günlük Görevleri tamamlayarak 500+ günlük bonus kazanabilir, refere linkinizi paylaşarak gelen üyelerden ilk etapta 300 puan sonraki süreçte yaptıkları işlemlerden puan kazanmaya devam edersiniz.

Instagram hesabınızı riske atmaz, instagram hesabınızdan bağımsız bir sistemdir. Tüm üyeler kendi seçimleriyle sizin ilanlarınız üzerinden instagram hesabınızla etkileşim kurarlar.


Kullanmaya Başla: https://viewson.live