Başlık ; YILBAŞI ÖZEL OYUNCAKLI DEV SÜRPRİZ YUMURTA AÇMA - Kinder Surprise Maxi, Ozmo, Toybox
Açıklama; Yılbaşı özel oyuncaklı dev sürpriz yumurta açma videosu. Kinder Surprise Maxi, Ozmo, Toybox ve dev sürpriz yumurtalar açıp eğlenceli oyuncaklar çıkıyor.
Arkadaşlar 10-12 video yayınladık sizce videolarımız nasıl açık açık yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim. Sizce aynen bu şekilde devam etmelimiyim veya tecrübeli olanlar daha hızlı nasıl ilerleyebileceğim hakkında bilgi verirse sevinirim.
Video kalitesi çok güzel. Video geçişleri de baya başarılı. Tek takıldığım nokta görüntünün çok hareket etmesi oldu. Hem sağa sola hem de sürekli yakınlaştırma yapılmış. Bu biraz gözleri yoruyor :) Özellikle çocuklar için yorucu olabilir. Video tek bir açıda sabit kalsa ve arada önemli kısımlar için yakınlaştırma yapılsa daha güzel olur diye düşünüyorum.
Video'daki sanırım oğlunuz. Çok tatlı gerçekten :) Başarılar dilerim.
Video kalitesi çok güzel. Video geçişleri de baya başarılı. Tek takıldığım nokta görüntünün çok hareket etmesi oldu. Hem sağa sola hem de sürekli yakınlaştırma yapılmış. Bu biraz gözleri yoruyor :) Özellikle çocuklar için yorucu olabilir. Video tek bir açıda sabit kalsa ve arada önemli kısımlar için yakınlaştırma yapılsa daha güzel olur diye düşünüyorum.
Video'daki sanırım oğlunuz. Çok tatlı gerçekten :) Başarılar dilerim.
Evet oğlum teşekür ederim. Kamerayı yeni yeni kullanmayı öğreniyoruz oğlana sabitlemeye çalıştık tabi bunu yaparkende kontrolden çıktı kamera :) bundan sonraki videolarda dikkat edeceğim teşekkürler
4k video :) güzel olmuşda arada efeklerden olsa iyi olur küçük çocukların ilgisini çekiyor.
4k videolar ilerde daha değerli olacak diye düşünüyorum sonuçta youtube artık tv ye açılıyor. yorumunuz için teşekkürler efektlere biraz daha çalışmam lazım :)
- Giriş efektleri çok üst üste olmuş.
- Kamera çok hareketli.
- Müzik sesi yüksek. Konuşmalarınızı bastırıyor.
- Konuya uygun müzik ve efektler kullanılmalı.
Eksik gördüklerim bunlar...
Bunlar haricinde başlangıç olarak iyi, başarılar dilerim...👏
- Giriş efektleri çok üst üste olmuş.
- Kamera çok hareketli.
- Müzik sesi yüksek. Konuşmalarınızı bastırıyor.
- Konuya uygun müzik ve efektler kullanılmalı.
Eksik gördüklerim bunlar...
Bunlar haricinde başlangıç olarak iyi, başarılar dilerim...👏
Teşekkürler yorumunuz için dikkat edeceğim bunlara