HuseyinAKKUS adlı üyeden alıntı

Telif hakki nedemek ac kitabi oku biraz herseyi hazira bekliyonuz

Telif hakkının ne olduğunu çok iyi biliyorum .ancak sen hala olayı anlamadın sanırım ben adamların hakkına girmedik demiyorum . Senin için kısa bir özet geçeyim istersen Ali diye biri var ben Ali'den excel alıyorum buraya kadar tamam ise okumaya devam et değilse satirbasindan bidaha gel , aldığım excelin içinde telif. Hakkı içeren bir kaç ürün var bunlardan biri de GS logolu çakmak satıldı alan kişi avukat dava açtı logoyu kullanıyor diye buraya kadar da anlasildiysa devam edelim n11 de Excel yükleyince yada manuel yasak bir isim logo veya lisansiz ürün var ise engelliyor bir örneğini aşağıya koyuyorum engellenen urunler otomatik durdurulduğu için bende 3000 tane ürünü tek tek kontrol etmedim ürünlerin geneli kendi imalatı olduğu için kontrol etmiyordum . Bende açılan bu davada sorumluluğun bana ait olmadığını n11 in sistemine güvendiğim + Ali'nin bunu inkar etmediğini ürünün hiç bir şekilde bana ulaşmadığı ni kendisinin kargoladigini kabul ediyor bir sonraki duruşmada bunuda belirticek. Bu kadar . TEKRAR DİYORUM ADAMLAR %100 HAKLİ . SADECE BEN CEZA ALMAMAK İCİN SİCİLİME 5 SENE MUHABBETİ İSLENMESİN DİYE UGRASİYORUM (ceza dediğim para )

Konuşmama kızacak isen senin 2 mesajında yazdığın telaffuz ile yazdım bende ...