Şimdi karşında #1050 - Table 'accounts' already exists bir uyarı veriyor değilim ?
Gideceksin google a ve google translate yazacaksın ve çıkan yere mysql Table 'accounts' already exists yazacaksın ve sana orda türkçesi olan zaten accounts yani hesaplar adında bir tablonun mevcut olduğunu yazacak.
Şimdi hımmm peki zaten mevcut demek ne demek acaba ? dur bir phpmyadmine gireyim ordan bir refresh yani yenile diyeyim ve ordan db me tıklayayım bakalım sahiden de varmı ?
Sonra bir bakmışsın AAAAA varmış hımmm ozaman hemen drop yaparım o tabloyu yani sileyim kaldırayım..
Demekki neymiş forumlarda yazılımcı olmak için matematik ve Ingilizce olması yada iyi olması gerekmiyor diyen kitleden olmayıp yazılımın temel iki taşı olan bu eksikliği gidermekmiş.
Bakın hiç yazılım bilginizi sorgulamıyorum bile yok yeni başlamışsınız yok tecrübelisiniz vs değil burda eksik olan şey yabancı diliniz. Ama hiç bilmiyorsanız bile yukarıda belirttiğim yöntemi kullanmayı ilke ve alışkanlık edinmelisiniz.
Birde bak sana bir tavsiye vereyim. Ben crud işlemlerine yani select insert update delete işlemlerine başlamadan önce kullanacağım db lerin eğitim videolarını izler önce işime yarayacak kadar yada tamamını öğrenir sonra kullanırım. Yani Tsql dilinide öğrenmeniz lazım ve tabi sorguların nasıl yağıldığını.
Bu yorumumu yapıcı yada yıkıcı almak size kalmış
iyi forumlar