Merhaba değerli abilerim ve kardeşlerim

3 aydır üzerinde çalıştığımız cafeterya projemizin neredeyse tamamını tamamladık ama kosgeb'e gittiğimiz zaman şahıslar için 5.000 şirket için ise max. 10.000 TL destek verdiğini söyledi !

Kapitalizm dur demelisin !!!

Buradan yola çıkıp neden bu cafeterya işletmeleri insanları sömürüyor diye uzun uzun düşündük ve ortaya tamamen 0'dan proje yaptık.Örnek olarak Sıcak çikolata'yı baz alalım.1 LT. süt şuan için en kalitelisi 5.50 TL market'ler de ve 1 LT.
süt'ten ortalama olarak 3 adet 330ml. sıcak çikolata çıkıyor ve Balıkesir'i baz alaraktan konuşuyorum en uygun 8 TL'ye bulabiliriz bunu. 3 adet dediğimiz zaman 24 TL 1lt sütten ortalama olarak toz'u bardak şeker vs düştüğmüz zaman 14 TL kâr bırakıyor şu buz gibi günlerde en çok giden çay sıcak çikolata ve salep olduğu için bunu örnek vermek istedim.

Biz de fiyatları minumum düşerebildiğmiz kadar düşürmüşştük idik ;

Sıcak çikolatan devam etmek istiyorum

Küçük boy 90ml 2 TL
Orta boy 200ml 4 TL
Büyük boy 330ml 5 TL

gibisinden örnek veriyorum burda tamamen..

Balıkesir bildiğiniz üzere öğrenci şehri ve Balıkesir halkı köyden indim şehre olduğu için fiyatlar oldukça uçuk .... tamamen öğrenci sömürme'ye dayalı kurulmuş bir şehir sanki ....

Bu gibi projelere destek veren firmalar varmı ? bilgisi olan paylaşmasını istiyorum konuyu baltalamak için gelenler uzasın hiç yazmasınlar.