StreetStiLLs adlı üyeden alıntı
Projeleri destekleyen kişiler var fakat bu insanlar kendilerinin yapabileceği veya sıradan olan(herkesin yaptığı) şeyleri desteklemiyor. Mesela bir proje uzerine tam ne oldugunu belirtmeden örnek vereyim. (Ilerde yalabilecegimiz veya fikri satabilecegimiz için. Üniversite yıllarinda beraber kaldigim yabanci arkadasimin babasının bir gıda üzerine fabrikası vardı. Bu gıda ile hiç olmayacak gibi görünen bir konseptte satış yapan firmalar var. Çok ilginç bir yiyecek olarak satıyorlar. Bu işi yapan kişilere sadece gıda satışı yapılıyordu. Sonra arkadasim bir gün ben bunu burda 3gün festivalde satışını yapayım dedi ve inanılmaz derecede para kazandı. Daha sonra herkes bunun nasil yapildigini ve bu isi yapmak istediklerini belirterek devamlı evimizi ziyaret ettiler :)En iyi kahveyi satsaydı bu sekilde bir teklifle gelmezlerdi bence.
Benim fikrim yurtdışında olan ama Türkiyede olmayan bir fikri getirin. O zaman destek çok kolay bulursunuz.
Bir de şu pencereden bakmak gerek. Ben yatırımcı olsam bu işe destek olur muyum?
Bu arada hep yatırımcı olarak yazdım cunku destek olan firmalar yatırımcı olarak destek oluyor. Yani kazancdan pay aliyor
O kadarlık bir araştırma yaptım %40'ını alıyorlarmış galiba okuduğum kadarıyla
Bedava vermeniz daha mantıklı böyle birşey kazanamazsınız
Neden kazamayalım ki ? kazanamaz olsa neden uğraşalım bu kadar uzun süredir ?? ben orda ufak bir örnek verdim bu tarzda olan kahve-dükkanı var franchise bedeli olmak yerine neden kendi markamızı kurmayalım ?
cansaridas sizin gibi olaya küçük yerden bakmıyorum. nereden baksan bir elemanın ssk maaş cart curt 6000 TL gibi bir rakam hepsi düşünülmüş sizin yorum yapmanıza gerek yoktu teşekkür ederim..