lostyazilim

Adsense Tv Siteleri Hakkında Bilgisi Olan ?

9 Mesajlar 1.631 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

hdtvizle hdtvizle Maltepe Üniversitesi Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Maltepe Üniversitesi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 10 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar adsense televizyon siteleri hakkında aykırı olabilecek durumlar hakkında bilgisi olan varmı son zamanlarda adsense tv sitelerini banlamaya başladı fikri olan varmı ?

wmaraci
reklam

ozerx ozerx Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad Ö** C**
  • Mesajlar 524
  • Beğeniler 23 / 78
  • Ticaret 7, (%100)

hdtvizle adlı üyeden alıntı

Merhaba arkadaşlar adsense televizyon siteleri hakkında aykırı olabilecek durumlar hakkında bilgisi olan varmı son zamanlarda adsense tv sitelerini banlamaya başladı fikri olan varmı ?

evet güzel konuya dayanmışsın dün 2 site daha banlandı 3-4 haftaya diğerleride banlanacak gibi gözüküyor...

Ghost Ghost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 751 / 310
  • Ticaret 24, (%100)
Bence hitiniz varsa sabit reklam+backlink alabilirsiniz. Adsense koyarsanız ha banlanacam ha banlanacak diye kafanız rahat olmaz. Birde mesela 100 dolara geldiniz ve adsense ödeme yapmadan önce ayrıntılı inceleme yapıyor. Belki o zaman banlar ve sizin 100 dolarınızda hayavaya uçar. sabit reklam ve backlink alırsanız kafanız rahat eder. :) Kolay gelsin.

• Üyelik 16.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 10 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

Ghost adlı üyeden alıntı

Bence hitiniz varsa sabit reklam+backlink alabilirsiniz. Adsense koyarsanız ha banlanacam ha banlanacak diye kafanız rahat olmaz. Birde mesela 100 dolara geldiniz ve adsense ödeme yapmadan önce ayrıntılı inceleme yapıyor. Belki o zaman banlar ve sizin 100 dolarınızda hayavaya uçar. sabit reklam ve backlink alırsanız kafanız rahat eder. :) Kolay gelsin.

ben 2 defa ödeme aldım siteden son zamanlardaki tv sektöründe gelişmiş ve yükselmiş sitelerin ban yemesi kuşkuya düşürdü risk yarabilecek şeyler neler onları öğrenmek istiyorum ....

wmaraci
wmaraci

ctis ctis Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 75
  • Beğeniler 6 / 13
  • Ticaret 1, (%100)
Ben de şimdi farkettim gerçekten hitli sitelerin fişini çekmişler

ozerx ozerx Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad Ö** C**
  • Mesajlar 524
  • Beğeniler 23 / 78
  • Ticaret 7, (%100)

ctis adlı üyeden alıntı

Ben de şimdi farkettim gerçekten hitli sitelerin fişini çekmişler

7 yıldır banlanmayan türkiyenin en büyük tv sitesi www.canlitv.com 2 hafta önce banlandı. Ardından diğer büyük siteler...

eXiSoLutions eXiSoLutions WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Programmer
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Hangi kanallar tam olarak bilmiyorum ama bazı kanalların uydu kanalı olduğu ve web sitelerinde yayınlanmaları yasal olmadığı/telif hakları için banlıyorlar, biraz araştırırsanız bulursunuz o kanalları.

• Üyelik 16.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 10 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

eXiSoLutions adlı üyeden alıntı

Hangi kanallar tam olarak bilmiyorum ama bazı kanalların uydu kanalı olduğu ve web sitelerinde yayınlanmaları yasal olmadığı/telif hakları için banlıyorlar, biraz araştırırsanız bulursunuz o kanalları.

evet inceliyorum şu ana kadar ban yemedim ancak tedbirli olmam lazım yakından takip ediyorum gelişmeleri..

antisexy antisexy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaslar, benimde türk.tv isimli sitemi banladilar. bende ama sirf siteyi degil, bütün kayidimi iptal edip sildiler. bende buna kolay bir cözüm buldum. gittim yeni bir bankada yeni bir hesap actim. adsense yeniden kayit oldum. kayit olurken yeni banka hesabini verdim, yeni bir adres verdim (arkadasin adresini verdim).
bu yeni kayittan sonra iki sefer ödeme aldim. ama benim site canlitv.com gibi büyük degil.
tahminim burda büyük siteleri takibe aldilar. büyük site derken, iyi para kazanan siteleri sildiler, yoksa benimde siteyide silerlerdi.

eger google'in türkiyede bir ofisi varsa, bu isi ordan yönelttiler bence. cünkü canli tv sunan milyonlarca site var. her ülkede binlercesi var. bu olay sirf türkiye ile sinirli ise,
bunu google türkiye yöneltmis olmasi büyük ihtimaller icerisinde cünki yurt disinda ki canli tv lerde böyle birsey gözlemliyemedim.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al