Eleştirince vatan haini oluyorsun. Bizim vatan sevgimizi ölçecek kapasite kimse de yok. Bu da öncekiler gibi olur. Daha önce de bir kaç prototip ürettirildi. Servis edildi ancak sonuç alınamadı zaten alınamazdı da. Ilk defa, ithal edilmiş yerli bir ürünle karşılaşıyorum. Hakikaten ilginç. Senin ülkende 80 milyon insanın var. Mühendisin var, teknikerin, teknisyenlerin, arge uzmanların vesaire prototipi bile gidip başkasına yaptiriyorsun sonra da yerli diyorsun. Keşke sevinebilseydim ancak bu da diğerleri gibi maalesef olacak. Seçimden önce hep aynı senaryolar. Bir zaman da böyle idare ederler. Çünkü şuan mağlum asgari ücretinden zamlara hep ikinci planda kaldi. Birden bu araba haberleri ile gündem değişti. Bir insan yerli bir şey yapmak istiyorsa önce kendi insanına güvenecek. Devrim arabaları bile bundan 60 yıl önce kendi insanımız tarafından yapıldı kaldı ki 2019 'ün Turkiyesinde hayli hayli yapılırdı. Arabaya baktığımda şu özellikte Türklere özgü diyebileceğim hicbir şey yok. Bizi temsil eden bir sembol yok. Araba da Türkçe bir kelime yok. Ülkemizde üretilecek bir parçası yok. Fason üretim gibi parçalar gelecek, birleştirip satışa hazır hale getireceğiz. Cumhurbaşkanı açıklıyor 1milyon m2 yer tahsis edeceğiz diye. Ben bu cümleden sadece birleştirme fabrikası olacağını anlıyorum. Umarım ben ve benim gibi düşünenler yanılır da hakikaten %100 olmasa bile yerli sayabileceğimiz bir oranda yerli olur. O da olmuyorsa Türkleri sembol eden bir özellik veya sembol eklenir.