Yanlış yapmamış olursunuz fakat web sitenize kendi kategorisi dahilinde backlink alımı da yapmanızı tavsiye ediyorum.

Detaylıca araştırıldığında Google'ın dikkat ettiği 200 değil 250den fazla kriter var. Şimdi bu kriterlerin başında site hızı, sayfanın h1/alt/meta gibi etiketleri ve daha birçok unsur, bir de ek olarak makalelerin sorgulama sonuçlarında faydalı birşeyler vereceğine dair iyi bir yazı oluşturulmuş mu? bunlara dikkat etmelisiniz.

Yazılarınızı yazdıktan sonra imtalk gibi sitelerden pinglemesini yapıp, minimum 7-8 sosyal mecraada paylaşımını yani imlemesini yapın.

10 yıllık siteyi geçmek mümkün mü ? tabi mümkün fakat 10 yıllık sitenin günlük aldığı ziyaretçi katsayısının düzenli olarak üstüne çıkarsanız tabiki mümkün. Birde aldığınız backlinklerin kalitesini unutmamak lazım. Örneğin bir haber sitesi var karakovanköyühaber diyelim orada yayınınızı yaptınız sosyal medya kelimesinde. Bir de hürriyet haber sitesi var orada da yaptınız sosyal medya kelimesinde. Sonuçları farklı olacak. Bunu zaten biliyorsunuzdur.

Sitenizin index hızı yükselmişse konularınız hızlı şekilde arama sonuçlarına yansır ve doğal olarak sıralamalara girer. Size tavsiyem konu başlıklarınızı Google Trend'ler bölümünden günlük takip ederek belirlemeniz. Konu makalesi kimseye yazdırmayınız, endüstriyel üretim gibi yazıyorlar google'ın en sevmediği yazılar onlar. Sizin yazmanızı tavsiye ediyorum.