-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Herkese merhaba;
Kullanılmayan çok efsane bir kullanıcı adı buldum. Link olarak kullanıcı adını girdiğimde aşagıdaki şeklilde yazı çıkıyor.
Üzgünüz, bu sayfaya ulaşılamıyor.
Tıkladığın bağlantı bozuk olabilir veya sayfa kaldırılmış olabilir. Instagram'a geri dön.
Sadece bu kullanıcı adına bile x.xxx li hatta xx.xxx li fiyatlar verilebileceğini düşünüyorum. Bu kullanıcı adını nasıl alabilirim?
Kullanıcı adını alan kişilerle çalışmak istiyorum fakat alamadım diyip kendilerine almaları riskini almak istemiyorum. Tavsiyeleriniz var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Seo Hizmeti
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Benim bildiğim kadarıyla o kullanıcı adıyla domain alın. Örneğin 'street' diyelim kullanıcı adı. street.com vs domainlerden herhangi birini alıp, kurumsal mailinizle (ali@street.com) gibi maille form dolduruyorsunuz ve size dönüş yapıyorlar. Daha fazla ayrıntıları da vardı ama aklıma gelmiyor, biraz daha araştırın bulursunuz elbet.
Kuaza
paylaşımcı ol ;)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
alamazsınız sonuçda kullanılmasada birine ait. o kişi ölse bile başkasına veremezler.
https://sorucevap.com #sorucevap
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kullanılmadığına emin misin belki dondurmuştur hesabı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğraf
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Şöyle ki kullanımda olan ya da kullanım dışı kullanıcı adları alınabiliyor. Bunda anlaşalım. Bilip bilmeden yok alınamaz denilmesin boş yere insanları yanıltmayın. Websitesi, o isim ile maili.(gmail vb. kaale alınmıyor.) En önemlisi vergi levhası. Bunu önceleri fake hazırlayıp işin çakallığını kullanıyorlardı. Artık sorgulanıyor ve en ufak detaya bakılıyor. Kimlik bilgileriniz, hesabı neden istediğiniz vs. Detaylı bi mail ile başvurun onaylanırsa link veriliyor, onaylanmaz ise zaten olumsuz da olsa geri dönüş geliyor. En azından bana gelmişti. Önce şartları söylediler gerçekleştirdikten sonra kullanıcı adını aldım.
Saygılar. Şartlar da yukarıda bahsettiklerim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Hemşire & Yazılım
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
boşuna konu açmıyalım, farklı kişi tarafından kullanılan, kullanıcı adı mevcut fakat hesap kullanılmıyor
eğer ücret karşılıgı kullanıcı adı alan var ise pm atabilirse seviniriz :)
Software Developer & Network Security - Telegram: @netmrhasan