alperi adlı üyeden alıntı

Yerli kağıt fabrikası yok. Şeker fabrikaları malum. Hoş memlekette fabrika kaldı mı? Herşey de dışa bağımlılık var. 3. Köprü yapıldı diye yaygara yaptılar şimdide Çinlilere satıldı. Tank ve palet fabrikası Katarlılara verildi. Hava limanı projesinden devletin ettiği zararı 8 haneli hesap makinesi hesaplıyamıyor. Benzin 7 lirayı geçti. Dünya üzerinde en fazla asgarî ücretle çalışan işçi bizim ülkemizde. Dünya da eğitimi en kötü ülkelerden biriyiz. Merak ediyorum elektrikli arabadan sonra elektrik ücreti ne kadar olacak? Bizim insanımız kadar kafası güzel insan yok. İçmeden sarhoş hepsi. Adama soruyorlar kanal İstanbul hakkında ne düşünüyorsunuz diye açılsın abi biz hep izleriz diyor. Yakında kıçımızda dön kalmayacak. Gürcistan bile elektrikli araba yaptı. Kime sata bilir? Hiç kimseye. Bu yerli olduğu iddia edilen araba çıksın şahsen ben bu Arabayı 2048 yılında alabilirim. La uyanın artık ya. Nerde nükleer enerji santralleri? Nerde bu üretilen uçaklar? Biz hayvanı Sırbistan dan alıyoruz siz neyin kafasındasiniz?

Dostum en az 20 kişiye sordum. "Tank palet fabrikasında ne üretiliyor?" diye.
Hiçbirinden net cevap alamadım. Bu konuda bizi aydınlatabilir misin lütfen?