Hocam şimdi şu soruları bilmeden burda kimse nasıl bir çözüm uygulayabilirim sorusuna cevap veremez makine size mi ait, kernel sürümünüz nedir? Sitelerde bulunulan script tema ve pluginler güncel mi? Sitelerinizde bulunan scriptlerde mi açık var yoksa makineye tam erişimi farklı bir yolla mı yaptığını düşünüyorsunuz?
Edit: nasıl yaptığı hakkında bilgi vermiyor demişsiniz hocam temasa geçip nasıl yaptığınızı mı sordunuz hackera? eğer temas halindeyseniz logları alıp mahkemeye vereceğinizi söyleyin,logları alıp dava açın şahıstan.
İyi forumlar.
Edit: nasıl yaptığı hakkında bilgi vermiyor demişsiniz hocam temasa geçip nasıl yaptığınızı mı sordunuz hackera? eğer temas halindeyseniz logları alıp mahkemeye vereceğinizi söyleyin,logları alıp dava açın şahıstan.
İyi forumlar.
Windows işletim sisteminde Xampp kullanıyorum. PHP 7 güncel sürüm. SQL Injection ile shell yollayarak erişmiş. Adam beni internette buldu, sohbette verilerimi çaldığını söylüyor. Çaldığını da doğruladı zaten. Fakat ben buna dava açamam ki. Adam yabancı makineden yapıyor, Discord'dan yazıyor fakat Discord IP adresini vermez sanırım. Kendi yazılımım mevcut.
Nasıl bir mantık bu ? O zaman içtiğin su da bedava olsun.
nE ._.
hocam pm atın ücretsiz yardımcı olabilirim kontrol edelim.
Özel mesaj yolu ile bana mesaj atarsanız size yardım edebilirim :)
Biliyorsunuz ki size de güvenemeyiz. Belki sizinde amacınız farklıdır. :) Bu konuda herhangi bir yardım istemiyorum, sadece bilgi almak amaçlı bu konuyu açtım. Yani doğrudan teknik yardım istemiyorum.