Mfa adlı üyeden alıntı

Forumlar bitti. Wmaraci da son zamanlarda çok pasiflesti. Soru soruyorsun, yardım istiyorsun içeriği okumadan başlığa göre cevap yazıyorlar. Veya zaten sorduğun soruyu tekrar ediyorlar. "Hesabım kapandı bu hatayı alıyorum nasıl çözerim?" Konusuna "hesabın kapanmış bu hatayı o yüzden alıyorsun" yazıyorlar.

Zaten şöyle bir göz gezdirin konularda 2-3 yorum oluyor genelde de aynı kişiler yazıyor yorumları. Geriye kalanlar genelde okuyup kapatıyor.

Tabi söz konusu para veya siyaset olunca veya kız bir üye gelince yüzlerce yorum olabiliyor konu altında onları saymıyoruz.

Malum forumda yardım edilmiyor hep ticaret var denildiği için yıllardır hiç konu açmıyordum orada. Son bir kaç sorunumu hem orada hem burada açtım orada daha çok yardım eden çıktı. Burada daha fazla okunmuş ama tek yorum yok.

İnsanlar değişiyor...

Aslında burada başlangıç seviyesi daha çok üye var. Genelde başlangıç aşamasını bitirenler diğer foruma geçıyor. Bu sebepten ötürü destek konularına fazla cevap gelmiyor. Dikkat ederseniz diğer forumda burada ki kadar sık destek konusu bile yok. Yanı benim gözlemim bilgiyi paylaşmamak değilde bilmemek olduğu yönünde.