dvrmkcn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrencı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Wmaraci istatistiksel olarak daha iyi ama Kaç yıldır içimde bir ukte kaç kez mail attığımı hatırlamıyorum bile adamlar almıyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Beni aldılar ama görmedim maillerini bence bura da daha çok şey ogreniliyor orda hersey paraya dökülmüş gibi. Şahsi fikrim tabi
1 kişi bu mesajı beğendi.
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
TSK PİYADE KOMANDO
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Bence wmaracı çünkü herkeze açık o ne öyle be, yeni başlayanlara yol gösterir wmaraci. Sayesinde blogcu olduk
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Forumlar bitti. Wmaraci da son zamanlarda çok pasiflesti. Soru soruyorsun, yardım istiyorsun içeriği okumadan başlığa göre cevap yazıyorlar. Veya zaten sorduğun soruyu tekrar ediyorlar. "Hesabım kapandı bu hatayı alıyorum nasıl çözerim?" Konusuna "hesabın kapanmış bu hatayı o yüzden alıyorsun" yazıyorlar.
Zaten şöyle bir göz gezdirin konularda 2-3 yorum oluyor genelde de aynı kişiler yazıyor yorumları. Geriye kalanlar genelde okuyup kapatıyor.
Tabi söz konusu para veya siyaset olunca veya kız bir üye gelince yüzlerce yorum olabiliyor konu altında onları saymıyoruz.
Malum forumda yardım edilmiyor hep ticaret var denildiği için yıllardır hiç konu açmıyordum orada. Son bir kaç sorunumu hem orada hem burada açtım orada daha çok yardım eden çıktı. Burada daha fazla okunmuş ama tek yorum yok.
İnsanlar değişiyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Programcısı
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 tane davetiyem varmış, pm gönderde vereyim.
https://wordpress.name.tr/ Wordpress Hakkında Herşey!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
O forumun tek avantajı çok daha fazla iş ilanının olması. Burada daha çok satıcıları görebiliyorsunuz. Birşeyler yaptırmak isteyenlerin açmış olduğu ilanlar baya az