-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Geçtiğimiz günlerde aras kargo için konu açmıştım. Orada belirttiğim kargoyu aldıktan sonra (bugün) bir mesaj geldi fatura oluşturmuş. Aldığım ürünü satıcı Alıcı ödemeli göndermiş fakat kargoyu alırken bana hiçbir ücret beyan edilmedi fakat daha sonradan neredeyse ürün fiyatı kadar kargo ücreti oluşturulduğu ve adıma fatura edildiğini öğrendim. Bana kargoyu teslim ederlerken bildirselerdi almayacaktım fakat şuan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Aras kargo çalısanı aradı ve faturayı ödmemezsen icra başlatırlarmış falan dedi suratına kapattım ayak üstü tehdit ediyor. Fatura e-Fatura olarak düzenlenmiş buna nasıl itiraz edebilirim. Bilgisi olan var mı?
Düzenleme:
Müsteri Temsilcisi Olan 4442552 numarası da açmıyor hat düşüyor. Mail desen gönderiyorum ulaşmadı bildirimi geliyor. Adamlar ayak üstü s...
Düzenleme: Kargoyu Alırken Sadece teslim aldığımı beyan eden bir evrak imzaladım üstünde ücret vb bilgiler yoktu. Sistem olmadığındam o gün söyleyememişler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Kaç gün önce gelmişti kargo ? Faturayı hemen kesmek zorunda asıl ben sizi şikayet ederim diye söyle. Muhasebecinize danışın bakalım faturayı kaç gün içerisinde kesmeniz gerekiyor diye söyleyin. Ayrıca hiç bir şey olmaz, bende e-fatura mükellefiyim o zaman önce size ürün göndereyim ücretsiz ardından faturasını göndereyim ödemezsen icraya veririm deyim. Hiç bir şey olmaz için rahat olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Kargo çalışanı ücreti almayı unuttu o ücret ondan kesilecek o yüzden böyle söylüyor, onun kendi dikkatsizliği, bedelini siz ödemeyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Bir avukatla konuşup net bilgi almak lazım. Mutlaka ulaş kargo firmasının ana merkezine, senden yana sonuçlanabilir bence. Her sistem çalışmadığında kargo ücretini sonra mı alıyorlar sanki? :) Eleman basbaya unutmuş kargo ücreti almayı. Kessinler kargo ücretini çalışan elemandan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Avukata danışmak pahalıya patlar. Tüketici Hakem Heyetine danışacqğım öğle arası diye yoklardı. Öğleden sonra bakalım tekrar gideceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Kargo görevlisi yalan söylüyor size uyanıklık yapıyor sözleşmeniz yok nasıl alacaklar sizden parayı fatura kesmek ve göndermek kolay.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu işlerden anlamam ama teslim edilirken sizden para istememişler para almadan teslim edilmez ben olsam ödeme yapmam gidip durumu onlara bildiririm ve düzeltmedikleri taktirde gereken neyse onu yapardım. Yinede araştırarak yapardım ne yapacaksam.
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aras Kargo Nerde Dumen Var Orda Benide Zamaninda Optuler Arasa Bulasmayin.