Unstopables adlı üyeden alıntı
Bu konuyu atlamışım; 2017 den bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım. Günün gününe paramı aldım yaklaşık 100 tane işlemim olmuş; sonra dijital paralar yaygınlaştığı için sadece bir seçenek olarak müşteriye sunuyorum; kesinlikle güvenilir her konuda desteği inanılmaz hızlı canlı desteği var; zaten bir süre sonra onaylıyorlar yaptığınız işi, başta 5 gün bekletirken paranızı onaylandıgınız zaman 1 gün sonra yatırıyorlar. Türkçe dil desteği geldi, artık daha çok Türk kullanıcı kullanabilir; şunu söyleyeyim ister müşteriniz ekvator da olsun isterse gabon da olsun, müşterinize bir link ile ödeme bağlantısı göndermeniz yeterli. 10.000 dolara kadar her işleminizi payoneer ile yapabilirsiniz. Not; vergi kesintisi Avrupa da yapmaktadır ancak ülkemiz için herhangi bir kesinti yapmıyor.Sistem şu: Amerika’da sizin adınıza bank of Amerika da bir hesap açıyorlar. Bu hesaba ait bankamatik kartını size gönderiyorlar; kart sanki Türkiye’ye turist olarak gelmişsiniz gibi teb atm lerinden dolar olarak çekebiliyorsunuz.
Sadece dolar degil euro Japon yeni İngiliz sterlini: sistem içinde exschange yapabiliyorsunuz.
Bir arkadaşımız dm den sormuş ordan hatırladım konuyu herkese Bilgi olsun diye yazdım.
bilgi için teşekkürler, peki ben birisine payoneer hesabıma para yatırmasını istiyorum veya talep edeceğim ona hangi bilgileri vermeliyim? müşteri kimliğimi? yoksa mail adresimi?