ozmencelik adlı üyeden alıntı

Eğer lise yada üniversite de yazılım yada bilgisayar okuyorsan hemen zaman kaybetme bölüm değiştir derim.

Neden mi ? Hiç birşey öğrenememişsin anlayamamışsın derslerinden ki buda ilgin yok demektir yada gerçekten bu bölüm sana göre değildir.

Şuan sorduğun sorular Ali ata bak ( ali ata bakabiliyorum? ) gibi birşey. Gözünüzü seveyim böyle saçma sorular soruyorsunuz daha sonrada e neden millete kötü yorum yapıyorsun yada neden ego tatmin ediyorsun diyorlar arkadaşım hayır insanlar kendileri ile alay geçirtmek için yarışıyorlar. Yani kod bile değil bu sorduğun şimdi ben ne diyim ? yada biz ne diyelim ?

ne bekliyorsun ? Elinden tutup sınava götürelim ama o sınavada bizim girelim ? Sen yazılımın alfabesini soruyorsun burada yani daha konunun yakınından bile geçmemişsin sözel olarak.

Bu arada sorular direk mantık soruları yazılım bile değil desem yeridir yani normal bir kullanıcıya sorsan bilgisayarı belki o bile cevaplar

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Fakat bilmeden yorum yapmışsınız. size de 100-200 soru verilip sınav soruları bu sorulardan gelcek denilse ve siz nerdeyse tüm soruları yapıp böyle benim gibi tıkandığınız zaman soluğu forumlarda arıyorsunuz. Ayrıca öğrenip öğrenmediğimi siz bilemezsiniz. Acces vs. ilgi alanım olmadığı için pek ilgilenmiyorum. Ayrıca ilgi alanımın dışında daha bir çok sebep var. Ve sırf bi programa ilgim yok diye de bölümü bırakcak değilim. Herkes herşeyi sevmek zorunda değil. Bazı şeyleri başarmak istiyorsanız bazı şeylere katlancaksınız. Buda "ben bunu sevmiyorum boşver gitsin" demek olmuyor tabiki. Zaten öyle düşünseydim bu foruma yazmazdım.