-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
fenomenler ile iş birliği yapın reklam bütçenizi öyle değerlendirin
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
enerjiveguc adlı üyeden alıntı
Slider altındaki kategori alanı boş kalmış. O bölüm için kategori çeşitliliğini arttırmanız gerekir. Bir önceki mesajda belirttiğim "numara" kategorisi bu konuda size destek olacaktır. Ürün eklemelerinde kategori seçimleri yapmanız o bölümde bir iki kategori olmasını sağlar...
En çok satanlar ürün sayısını arttırın... en azından bir yada iki sıra daha ekleyin...
Tüm ürünlerin açıklamasında aynı Açıklama metni kullanılmış. bunu değiştirin, İndex botlar tüm ürünleri bir kez tarar ama açıklama aynı diye tek sayfa olarak indexler... Buna dikkat edin derim...
Hocam diğer sitelerde hiç açıklama yok, açıklamaya ne yazacağımızı bulamıyorum
"Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir.”
https://www.bilgisefi.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bakın bir müşteri gözüyle bakarak söylüyorum bu siteden asla sipariş vermezdim temanız hiç güven vermiyor
sliderdaki resimlerin çözünürlüğü çok kötü siteye girdiğim gibi tüm sayfayı kaplamış slider
bir diğeri ürün resimleri çok büyük onları küçültüp altına açıklamasınız yazmanız gerekiyor anasayfa için konuşuyorum
bence satış yapamamanızın tek sebebi tema ayarlarsanız satış yapamamanız için hiçbir sebeb yok
Telegram botlarınızı yapabilirim, iletişim t.me/emulnurullah
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
merhaba,
naçizane birkaç yorum da ben yapmak isterim.
öncelikle sitenizdeki slider görselleri çok kalitesiz. ürün görsellerine de yeterince özenilmemiş gibi bir görüntü var. bu sitenin kurumsal duruşunu etkileyen faktörlerdendir.
instagram sayfanızdaki postlarda sadece ürün ismi, kodu ve sipariş detayları var. biraz ürün özelliklerini öne çıkaran, insanların ürünleriniz hakkında daha detaylı bilgi almasını sağlayacak postlar hazırlayabilirsiniz.
ayrıca reklam çalışmanızı nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama reklam postlarınızı normal postlardan farklı yapmanızı öneririm. belki daha profesyonel çekimler ve videolu paylaşımlar gibi.
kolay gelsin.