lostyazilim
tr.link

Ayakkabı E-Ticaret Sitesi - Yardım

25 Mesajlar 3.223 Okunma
lstbozum
tr.link

Gurer69 Gurer69 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2019
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek -
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 279
  • Beğeniler 8 / 80
  • Ticaret 0, (%0)
fenomenler ile iş birliği yapın reklam bütçenizi öyle değerlendirin

wmaraci
reklam

evimkitap evimkitap bilgisefi.net Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 375
  • Beğeniler 73 / 78
  • Ticaret 0, (%0)

enerjiveguc adlı üyeden alıntı

Slider altındaki kategori alanı boş kalmış. O bölüm için kategori çeşitliliğini arttırmanız gerekir. Bir önceki mesajda belirttiğim "numara" kategorisi bu konuda size destek olacaktır. Ürün eklemelerinde kategori seçimleri yapmanız o bölümde bir iki kategori olmasını sağlar...

En çok satanlar ürün sayısını arttırın... en azından bir yada iki sıra daha ekleyin...

Tüm ürünlerin açıklamasında aynı Açıklama metni kullanılmış. bunu değiştirin, İndex botlar tüm ürünleri bir kez tarar ama açıklama aynı diye tek sayfa olarak indexler... Buna dikkat edin derim...

Hocam diğer sitelerde hiç açıklama yok, açıklamaya ne yazacağımızı bulamıyorum

"Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir.”
https://www.bilgisefi.net

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

evimkitap adlı üyeden alıntı

Hocam diğer sitelerde hiç açıklama yok, açıklamaya ne yazacağımızı bulamıyorum

Ürün Açıklama kısmında özelliklerini malzemelerini bir kaç cümle ile anlatmış olmanız size index açısından büyük katkı sağlar.
netice de her ayakkabı standart aynı ürün ve stilde üretilmemiştir. Burada en büyük katkı sizin ürün için pazarlama bilginizden gelecek. Müşteriye ürün özelliği anlatır gibi bir açıklama yazmalısınız. Genel olarak bunu yaptığınızda elinzde tüm ürünler için özgün içerik olmuş olacak.

emulnurullah emulnurullah Payerme.com Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad N** E**
  • Mesajlar 180
  • Beğeniler 34 / 34
  • Ticaret 0, (%0)
Bakın bir müşteri gözüyle bakarak söylüyorum bu siteden asla sipariş vermezdim temanız hiç güven vermiyor

sliderdaki resimlerin çözünürlüğü çok kötü siteye girdiğim gibi tüm sayfayı kaplamış slider
bir diğeri ürün resimleri çok büyük onları küçültüp altına açıklamasınız yazmanız gerekiyor anasayfa için konuşuyorum

bence satış yapamamanızın tek sebebi tema ayarlarsanız satış yapamamanız için hiçbir sebeb yok

Telegram botlarınızı yapabilirim, iletişim t.me/emulnurullah
wmaraci
wmaraci

rainmaker rainmaker WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 2, (%100)
merhaba,

naçizane birkaç yorum da ben yapmak isterim.

öncelikle sitenizdeki slider görselleri çok kalitesiz. ürün görsellerine de yeterince özenilmemiş gibi bir görüntü var. bu sitenin kurumsal duruşunu etkileyen faktörlerdendir.

instagram sayfanızdaki postlarda sadece ürün ismi, kodu ve sipariş detayları var. biraz ürün özelliklerini öne çıkaran, insanların ürünleriniz hakkında daha detaylı bilgi almasını sağlayacak postlar hazırlayabilirsiniz.

ayrıca reklam çalışmanızı nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama reklam postlarınızı normal postlardan farklı yapmanızı öneririm. belki daha profesyonel çekimler ve videolu paylaşımlar gibi.

kolay gelsin.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al