Benim deneyimim tersi yönde.
Paylaşımlı hosting kullandığım dönemde yabancı hosting firmaları yerlilerden hem destek kalitesi, hem performans hem de ucuzluk açısından fersah fersah önde idi.
Son yıllarda büyük bir değişim olmuş mudur? Şüpheliyim.
Paylaşımlı hosting kullandığım dönemde yabancı hosting firmaları yerlilerden hem destek kalitesi, hem performans hem de ucuzluk açısından fersah fersah önde idi.
Son yıllarda büyük bir değişim olmuş mudur? Şüpheliyim.
Yerli firmalardan sadece güzelhosting ve veridyen tecrübem oldu. İkiside birbirinden güzel firmalar. Ucuzluk konusuna gelince, dolar malum aldı başını gitti. Bu yüzden paylaşımlı hosting veridyende 99tl'ye satılırken, a2hosting'den 301tl'ye paylaşımlı hosting aldım. Şu an iptal başvurusunda bulundum. Yine hosting arayışına girmiş vaziyetteyim. Destek kalitesine gelince, ben yine yerli firmalardan yanayım hocam, çok daha hızlı dönüş sağlıyorlar bizimkiler. (güzel-veridyen)
a2 hosting sürekli ddos saldırısı alan bir firmadır ve kesintiler konusunda maalesef son derece ilgisizler.
Diğer firmalar hakkındaki şikayetler de az değil açıkçası.
Diğer firmalar hakkındaki şikayetler de az değil açıkçası.
Hocam iptal talebinde bulundum, kısa süre sonra tekrar geri dönmemek üzere bağımı koparıyorum firmayla. Amerika lokasyon hosting tavsiyeniz varsa alırım