-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
TBB BİLİŞİM HUKUKU DANIŞMANI
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
arkadaşlar beni takip edin inst adresim ereneryavuz83
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tercüman
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba,
şirketimizin logo go3 muhasebe programı hacklendi. hackerlar 2 000 dolar para istiyor. yedek almamıştık maalesef.
datalarımız şifrelenmiş. yardımcı olabilecek var mı?
teşekkürler,
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
mobil platform icin 100 metredeki kullanicilari harita uzerinde gosterip nerede olduklarini bulabilecegimiz bir projemiz var uygulamaya uye olduysalar konum gosterilecektir..
Bunun bize hukuki yoldan yaptirimi ne olur harita uzerinde ve ornegin siz ve ben 100 metre icerisindeyiz iletisim kurabiliriz. Mesajlasabiliriz.
Kullanici sozlesmesi ile bu islemi hukuk tarafini gecebilir miyiz uygulamanin dolayli yoldan karistigi bir sorun ile karsilasirsak bize yaptirimi ne olabilir.
Bizim icin ne onerirsiniz? Lutfen bilgi dahilinde ise cevaplayin net ve kesin cevaplara ihtiyacimiz var simdiden tesekkur ederim.
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
grafik ve web tasarım
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sözlük, sosyal medya, forum, wordpress, soru cevap vb gibi
Bir çoğu siteye sadece kullanıcı sözleşmesi koyup geçiyor. Bir çok konuda gördüğüm anladığım kadarıyla da bu kullanıcı sözleşmesi pek işe yaramıyor gibi görünüyor açılan davalarda.
Bu tarz web siteleri açmak istediğimiz de tamamen yasal olması için ve bizi mağdur etmemesi için neler yapmamız gerekir. ?
Site sözleşmeleri altında yasal şirket ismi ve adresi olmadığı zaman site sözleşmesi yine de geçerli midir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
TBB BİLİŞİM HUKUKU DANIŞMANI
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Genellikle kopyala yapıştır yapılıyor iyi bir sözleşme için lütfen bir avukat ile çalışınız
1 kişi bu mesajı beğendi.
eren7
We provide quality as RDM
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
media manager
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
yinede bilişim hukuku konusundaki bilgileri hukuk lisansını tamamlayıp,türkiyede bilisim hukuku alanında tek mastar programı bulunan Bilgi üniversitesinde yüksek lisans eğitimi tamamlamış
hukukçulardan almak daha sağlıklı bence, hukuki eğitim olmadan sertifika programıyla ..... çokta yeterli bir bilgi birikimi olduğunu düşünmüyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.