Günde 1 makale giriyorum. Fakat kaliteli olmasına özen gösteriyorum. Makale yazmadan önce iyi bir anahtar kelime araştırması yapıyorum. Kelimenin aranma hacmi, tmb'si vesaire. 1 makale yazmak 2-2.5 saatimi alıyor. Gerçekten bazen yoruluyorum. Zor yani arada insan bunalıyor. Yükselişe geçmeye başlayınca daha iyi adapte oluyorum.
Katılıyorum. Fakat yabancı dilde bu değerleri yakalasam günde 40-50 TL'den fazla kazanabilirdim. Ama dediğiniz gibi daha zor bir iş. Dil bilgim olmadığı içinde ekstra makale maliyetiyle uğraşacaktım. Böylesi daha iyi. İlerde belki düşünülebilir.
Katılıyorum. Fakat yabancı dilde bu değerleri yakalasam günde 40-50 TL'den fazla kazanabilirdim. Ama dediğiniz gibi daha zor bir iş. Dil bilgim olmadığı içinde ekstra makale maliyetiyle uğraşacaktım. Böylesi daha iyi. İlerde belki düşünülebilir.
Günde 1 makale bana az geldi ama yine de hedeflerinin olması güzel. Ben günde 10 makale üretebiliyorum ve hepsi de uzun güzel yazılar. Bir makalenin en az 600 kelime olması şartım var. Akşam 6 gece 12 arası resmen bilgisayar başına yumuluyorum.