-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
operatör doktorlar yapabiliyor mu? bende de et var sabahları ağzım kuru şekilde uyanıyorum. Bİrazda şekilsiz. Fakat estetik için 1500 tl fiyat verdi. Telefonundan yaptığı örnekleri de gösterdi. Gayet güzeldi hepsi de. Deneyen var mı hiç operatör doktordan ve bununla ilgili bir forum sitesi var mı
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
2 kez burun ameliyatı oldum ve ikisi de devlet hastanesi. Şunu diyebilirim ki uzak dur. Çok pişmanım ben şuanda istediğin gibi bir estetik bekleme amaçları iyi bir estetik yapmak değil. İlk ameliyatımda sadece burun kemikleri alındı diğer sene yamukluk eğrilik düzeltmek için estetik oldum fakat yamukluk vs hala belirgin. Bence bir kere olacağın bu ameliyatı paran ile yaptır çünkü daha sonra olmak istersen yapacak doktor garanti vermiyor düzeleceğine daha önce ameliyat yapılmış burun ile çok zor diyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kasapta alternatif olabilir. Özel hastanede bile sıkıntılı durumlar varken estetik ameliyatlar da özellikle devlet hastanesi benim gözümde sıkıntılı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Daha önce gittiyseniz ya da bi arkadaşınız olduysa fikir beyan etseniz daha iyi olmaz mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
2 defa burun ameliyatı oldum. Önce et, sonra kemik aldırdım.
Devlet hastanesinde ilave ücret çıkmadı. tek masraf buruna koyulan tamponu kolay ve acısız çıkarmak için slikon tampon öneriyorlar. 100 tl lik pakette iki burun deliği için tampon var.
Başka da bi masrafı yok.
youtube abone sitesi: https://vk.cc/9hnOk8
Kuş al Yumurta sat Ruble ÇEK: https://vk.cc/aC8QOD
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
çay ocağı işletmecisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Devlette kbbye gidip sordum bakttılar kıkırdak kemiğim kırılmış. Burun kemiği de yamulmuş eğri olmuş nefes almakta zorlanıyorum. Burnum hem yamuk biraz , biraz da kemerli. Boks yapıyorum ve bu sebepten hepsi. Kbb dediğine göre estetiğe karışmıyorlar ama burun eğriliğini düzeltiyorlar. Ne yapmam lazım, illa özele mi gitmem gerekecek kemeri de düzeltmeleri için? Kıkırdağı aldırsam nasıl olur? Nasıl yol almalıyım? Teşekkürler.
turion berkaykrx serdar01
Bilen söylemez, söyleyen bilmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam estetik ameliyat zaruri durumlar haricinde sigorta tarafından karşılanmıyor diye biliyorum. Ayrıca devlette pek tavsiye etmem açıkçası