dataaaa adlı üyeden alıntı

Ne kadar güzel

Özellikle sizleri her konumda böyle yüksek tutarların olduğu sslerle görmek beni mutlu ediyor sizden bir öneri pm i alabilir miyim ?

Teşekkür ederim.


Pm e gerek yok, buraya yazayım herkes okusun.

Artık eskisi kadar yazmasam da okuyorum bu forumda yazılanları. Diğer forumdaki hesabı 1 aylığına tatile aldım. Gelelim konuya;

Eksikleriniz

1. Okumuyorsunuz
2. Öğrenmiyorsunuz
3. Araştırmıyorsunuz
4. Çalışmıyorsunuz
5. Ekip kuramıyorsunuz

1 yıldan fazladır şu sektörde para var diyorum, maliyetleri söylüyorum, kazancı söylüyorum. Eper merak edip okuyup, araştırıp, çalışsaydınız siz de kazanırdınız.

Birilerine sormakla olmuyor, kendiniz işin başına oturmalısınız. Biz (dikkat biz diyorum) gece 4-5 e kadar fikir üretip kodlama yapıyoruz.

Fikriniz sizde kaldığı, uygulanmadığı sürece değersizdir.

Geçen mayıs ayında 3 arkadaş (internetten tanıştığımız) özel gurup kurduk fikirleri açık açık paylaştık. Bir çok yol yöntem denedik. Şuan 3. Arkadaş benim öğrendiğim bir yolla aylık 1.5k kadar kazanıyor aylardır. İlk yatırım maliyeti olduğundan ben giremedim. 13k ilk yatırım maliyeti ile 6 ayda 13k sını geri aldı. Şuan kar ediyor. Para ayarlayınca bende gireceğim (sormayın ne olduğunu)

3 gün önce bir arkadaş bir yöntem olduğunu ama nasıl yaptığını anlamadığını söyledi, "örnek link ver bakayım" dedim. Biraz üzerinde fikir yürüttüm, sadece 10 dakika sonra tüm sistemi çözdük. 2 gündür arkadaş alt yapısını kodluyor, bitti sayılır teste geçeceğiz. Çok iyi bir fikir ve arkadaşın uzmanlık alanı olan sektör.

Geçen gün bu forumda bir kişiye 500 tl yatırımla ortaklık teklif ettim, sadece 1 gün geçerli bir teklifti. Neden yazdım bilmiyorum, arkadaş pm ile ne tür iş olduğunu sordu, söyledim, sağ olsun geri dönmedi haliyle teklifim geçerli değil artık.

Aylık 800 tl kazandığım işi anlatacaktım ama yanaşmadı. Yeni bir şey öğrenmek için hesaplar, hostlar, domainler alıyoruz test ediyoruz. Sonuçta fazlasıyla bize geri dönüyor.

"Bedava bulamazsınız boşuna çabalamayın"

Sadece 2 siteden 750 tl aldım geçen ay, yeni açtığım siteler 1 aylık olmadan para kazandırmaya başladı. Neden? Öğrendim çünkü.

Okuyun, araştırın, öğrenin, uygulayın.

Benden bu kadar.