-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir ara bu konuda yazı yazmalıyım diye düşündüğüm olmadı değil hani.Biraz tembellik,biraz son proje sonra ameliyat derken kaynadı gitti.Ben yazıları zevk aldığım için yazarım ve zevk alınarak yazılmışları okumayı severim.Yazarken hitmiş,paraymış umursamam pek.Böyle kısa da olsa bana birşeyler veren yazıları seviyorum.Gece saat 4 olmuş o yüzden yorulmuş beynimle yazamıyorum.Eline sağlık ya da beynine mi diyeyim.Yarın iyice bakayım yazıya.Sonra da felsefesini burdan yaparım.
CevdetBartu adlı üyeden alıntı
Çalışanlar arasında yaşa bağlı ayrımcılık yapılmasını önleyen yasalar doğru yönde bir adım; ancak yasalar tek başına insanların düşünce biçimlerini değiştiremez. Altmış beş yaşında bir insan zihinsel, fiziksel ve psikolojik olarak otuz yaşındaki pek çok kişiden genç olabilir. Biz, çalışmalarınızın meyvelerini toplamak, yaşımız yüzünden bizi işsizliğe mahkum eden toplumda esir değil üretici olmak için buradayız.Bir insanın vücut fonksiyonları yıllar geçtikçe yavaşlar; ancak bilinç, bilinçaltından aldığı ilham sayesinde daha aktif, tetikte, canlı ve hızlı hale gelebilir. Zihin gerçekde asla yaşlanmaz.
[FONT=Arial][COLOR=#535252]Yazının orjinali : [/COLOR][/FONT]
http://bilincaltiningucu.net/esir-degil-uretici-olmalisiniz.html
Yazı kısa fakat öz olarak sadeleştirildi. Görüşlerinizi, tartışmadan bildirin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.