lostyazilim

Esir değil üretici olmalısınız

14 Mesajlar 2.207 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

okngny okngny WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Designer & Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 7 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

CevdetBartu adlı üyeden alıntı

Yapabilen her türlü yapar hocam, içinde olsun yeterki. Kafasına koysun. Ben bunu yapmak istiyorum ve böyle olucak desin. Yaş ve para sadece birer sayı olarak gelir bu insana.

Hocam öyle diyorsunuz da bu Ülkede arkadaşında dediği gibi belli bir çalışma günü var ve bu günde hangi yaşa tekabül ettiği belli olmuyor. Annem 38 Yaşında emekli oldu Babam 60 Yaşında şimdi hangisi birikimlerini toplayıp'ta dediklerini yapabilirdi.
Emekliler ama ginede çalışıyorlar.
savaser

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

CevdetBartu CevdetBartu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Rize
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 199
  • Beğeniler 104 / 21
  • Ticaret 2, (%100)

okngny adlı üyeden alıntı

Hocam öyle diyorsunuz da bu Ülkede arkadaşında dediği gibi belli bir çalışma günü var ve bu günde hangi yaşa tekabül ettiği belli olmuyor. Annem 38 Yaşında emekli oldu Babam 60 Yaşında şimdi hangisi birikimlerini toplayıp'ta dediklerini yapabilirdi.
Emekliler ama ginede çalışıyorlar.

Demek istediğinizi anlıyorum hocam. Bi örnek vereyim, benim halam ve kocası şuan emin olun 22 yaşındaki gençlere rakip olurlar. Bütün aktivitelerini yapabiliyorlar ve yaşlılar yani. Fakat kabullenmiyorlar. Ruhları genç çünkü. Bize öğrettikleri de bu hayatı sev ve dolu dolu yaşa. Zamanında yapamadıklarını şimdi doyasıya yapabiliyorlar. Belki bu ülke de nadir bunlar bilmiyorum fakat meyvelerini şimdi yiyorlar. Söylemek istediğimi açıklayabildim sanırım. :)
okngny

kişi bu mesajı beğendi.

savaser savaser WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek webmaster
  • Mesajlar 409
  • Beğeniler 57 / 76
  • Ticaret 2, (%100)
Bir ara bu konuda yazı yazmalıyım diye düşündüğüm olmadı değil hani.Biraz tembellik,biraz son proje sonra ameliyat derken kaynadı gitti.Ben yazıları zevk aldığım için yazarım ve zevk alınarak yazılmışları okumayı severim.Yazarken hitmiş,paraymış umursamam pek.Böyle kısa da olsa bana birşeyler veren yazıları seviyorum.Gece saat 4 olmuş o yüzden yorulmuş beynimle yazamıyorum.Eline sağlık ya da beynine mi diyeyim.Yarın iyice bakayım yazıya.Sonra da felsefesini burdan yaparım.

CevdetBartu adlı üyeden alıntı

Çalışanlar arasında yaşa bağlı ayrımcılık yapılmasını önleyen yasalar doğru yönde bir adım; ancak yasalar tek başına insanların düşünce biçimlerini değiştiremez. Altmış beş yaşında bir insan zihinsel, fiziksel ve psikolojik olarak otuz yaşındaki pek çok kişiden genç olabilir. Biz, çalışmalarınızın meyvelerini toplamak, yaşımız yüzünden bizi işsizliğe mahkum eden toplumda esir değil üretici olmak için buradayız.Bir insanın vücut fonksiyonları yıllar geçtikçe yavaşlar; ancak bilinç, bilinçaltından aldığı ilham sayesinde daha aktif, tetikte, canlı ve hızlı hale gelebilir. Zihin gerçekde asla yaşlanmaz.

[FONT=Arial][COLOR=#535252]Yazının orjinali : [/COLOR][/FONT]http://bilincaltiningucu.net/esir-degil-uretici-olmalisiniz.html

Yazı kısa fakat öz olarak sadeleştirildi. Görüşlerinizi, tartışmadan bildirin.
CevdetBartu

kişi bu mesajı beğendi.

Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.

CevdetBartu CevdetBartu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Rize
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 199
  • Beğeniler 104 / 21
  • Ticaret 2, (%100)

savaser adlı üyeden alıntı

Bir ara bu konuda yazı yazmalıyım diye düşündüğüm olmadı değil hani.Biraz tembellik,biraz son proje sonra ameliyat derken kaynadı gitti.Ben yazıları zevk aldığım için yazarım ve zevk alınarak yazılmışları okumayı severim.Yazarken hitmiş,paraymış umursamam pek.Böyle kısa da olsa bana birşeyler veren yazıları seviyorum.Gece saat 4 olmuş o yüzden yorulmuş beynimle yazamıyorum.Eline sağlık ya da beynine mi diyeyim.Yarın iyice bakayım yazıya.Sonra da felsefesini burdan yaparım.

Çok teşekkür ederim hocam. Düşünceleriniz beğenilmeyecek gibi değil.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al