-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
tolhur adsense hesabı bir site üzerinden alındığı takdirde başka bir siteye beklemeden de reklam koyulabiliyor. Tabi 1-2 saat sürebiliyor bu işlem.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
tolhur :) Hocam daha 2 gün önce önceden başka siteyle aldığım adsense hesabımdan başka siteme reklam koydum. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
2012'den beridir bu sektördeyim, bahsettiğiniz olaylar zor şeyler değil. Bu arada insanları direkt yargılamak yerine bu kadar ziyaretçiyi bu kadar kısa zamanda nasıl elde ettiğini sormanızı tavsiye ederim.
Şöyleki belki sosyal medyadan ziyaretçi çekiyor. Belki çok güçlü bir domaine sahip ve güçlü bir makale ile hızlı indeks aldı.
Fakat hacklinkli backlink veya backlinkli hacklink kelimesini bende anlamış değilim.
Hacklink kullananları yargılamak bana düşmez zaten Google bunun cezasını çok güzel vermektedir. :) Lakin hacklinkli backlink konusunu ilk defa duyuyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
tolhur Hocam, zaten adsense hesabından bir siteyi eklemek istediğinizde yine adsense'nin onayına sunuluyor o site. Biraz daha az bekliyorsunuz, biraz daha kolay alıyorsunuz o kadar. Şu ana kadar bir sıkıntı çekmedim fakat google'ın dengesi belli olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
s1b3r
Asker yolcusu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Hocam yeni bir siteye adsense 15 yaşında olmasını istiyor bu bir. Backlinkler hemen 1 haftakık siteye işlemez. Benim siteyle kıyaslamak istiyorum, günde 300 400 500 adsense tıklaması var tbm 0.17 yani günlük 60 ile 100 tl arası getirisi var . Sitemin toplam 159 bin backini var ( alexa olmayan ) Hacklink hepsi otoriteli siteler ama sonradan ban yiyor şuan kebabını yaparsın sonra kuru soğana devam edersin. Hacklinkle uğraşma