-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Dikkat edilmesi gereken bir konu
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Tavsiye etmem adsense alacaksaniz email adresi ile beraber alin yoksa o adsense hicbir ise yaramaz. Ornegin en basiti yarin odeme hesabini degistirmek istediginizde asil yonetici onayi isteyecek bu durumda ilk adsensse hesap email adresini sildimi hicbirsey yapamazsiniz. Adsensede yuksek miktarda para varsa onuda alamazsiniz. Adsense alacaksaniz email adresiyle alin yoksa almayin.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Yanlış anlamazsanız bunu bana kanıtlar mısınız ? Bu yöntemi gerçekleştirerseniz hepsi değişiyor. Artık o hesapla hiç bir bağlantısı kalmıyor. Ödeme kullanıcı devrettiği mail adresi oluyor.
Benim anlatmama gerek yok isterseniz deneyin adsensede 1ci acmis oldugun email adresi cok onemlidir. Hesabina yeni bir yonetici email adresi ekle sonra ilk email adresini sil ve odeme bolumunden banka hesap numarasini degistirmeyi dene sonuc ne olacak kendin gor.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
servbest
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
aldınız adsense hesabı pinli ise bunlara gerek yok ödeme sayfasından test ödemesi yaptırıp kendi bankasını birincil ödeme yapıp aldığı kişinin banka hesabını kaldırınca isim vs değiştirmenize gerek kalmaz adsenseyigmai ladresiyle almanız daha sağlıklı pinsizler için ödeme profilini mutlaka kontrol edin
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
servbest
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
aynen hocam pinli hesap alırsanız başka bi işlkem yapmana gerek yok adsensedeki isim farklıda olsa banka hesabını gidiysen alırsın paranı
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
batukay yararlı konu hocam, geçenlerde aldığım adsense hesabında böyle bi sıkıntı yaşadım ama öyle yapınca 145 liralık eski bakiye de çöp oldu. Bunu konuda uyarı şeklinde yaparsanız çok daha yararlı olacaktır.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.