IIFSMII adlı üyeden alıntı

Konu amma uzamış yahu? 15 bin tık dediği 15 bin ziyaretçi bunu anlamak bu kadar zor mu? Yine hemen saldırıya geçilmiş. İster hacklink yapar ister backlink ister sosyal medya size ne? Soruya cevabınız yoksa arkadaşlarınızla toplanıp goygoy yapma yeri değil burası. 3 sayfa yazı yazılmış 1 tane cevap yok safi goygoy.


Konunun kendisi goygoy. Küfür ve hakaretten ban yemiş olan bir kullanıcının 2. Kez açtığı bir hesabı savunuyorsunuz bilmem farkında mısınız? Forumda böyle insanların barınması hoşunuza gidiyorsa bilemiyorum. Bu konunun ciddiye alınacak bir tarafı yok. Zaten bu arkadaşın üyeliği forum kurallarına aykırı. Kimseye de saldırdiğimız yok hocam beni tanıyan bilen vardır forumda kimseye kendimizi baştan tanıtmaya da ihtiyacımız yok. Boş polemik yaratmayın madem çok biliyorsunuz cevaplayın ne duruyorsunuz? Ha ama yok size ne forum kurallarından size ne insanlara yardım etmekten demi? Anca siz polemik yaratın.

HasanSorumli adlı üyeden alıntı

Adam burda ciddi bir soru soruyor. Sizin zorunuza ne gidiyor anlamış değilim adsense onayı alamıyorsanız napalım bende siteme onaylı adsense ile reklam koyuyorum bu işleri araştırın ondan sonra cevap verin yalan yanlış bilgiler ile insanları uğraştırmayın. Yaptığınız yanlış.


Bizim zorumuza giden bir şey yok. Arkadaşın üyeliği sahte forumda bu tarz insanları barınmasına karşıyım. Siz diyorsanız ki yok burası fake hesaplarla dolsun orası ayrı mevzu. Neyi yanlış yapmışım? Siz Seo hakkında bir şey biliyor musunuz? Ya da adsense? Bizim de var onaylı adsense hesabımız. Siz tarih öncesinde kalmışsınız hocam artık tüm domainler onay süresinden geçmesi gerekiyor. Yanlış ne bilgi vermişim? Adam diyor ki 1 haftalık siteye backlink aldım bu mantıklı mı? Bu olsa olsa hacklinktir. Bunda yanlış olan ne? Ciddi bir soru sormuş sizde adsense uzmanısınız buyrun cevaplayın konuyu hocam. Sizin zorunuza ne gitti acaba? Arkadaşınız falan mı konu sahibi?