lostyazilim

Parasepetim.com Referans ve görev sitesi

8 Mesajlar 1.255 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

erden57 erden57 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 21 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Üye olmak İçin Tıklayınız
Site sahibiyim o yüzden referans linki yoktur

Dikkat! Bu site yüksek kazançlar sunmaz

Merhaba Dostlar.

Öncelikle daha önce KazaniYorum uygulamamda hesabınız var ise parasepetim.com’a bakiyesi ile birlikte aktarıldığını hatırlatmak isterim. Bu yüzden yeni kayıt açmanıza sistem müsaade etmeyecektir. Eski bilgilerinizle giriş yapabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

En çok akla takılan soruyu başta belirtmek isterim. Ocak 2019′dan beri para kazandıran site ve uygulamalar geliştiriyorum. Politika ihlali veya verimsizlik sebebi ile site7uygulamamı kapatsam bile 1 yıldır tüm kullanıcılarıma ödemelerini sorunsuz gerçekleştirdim. Eski projelerimin ödeme kanıtlarına forum sitemizden ulaşabilirsiniz.

Parasepetim.com Açılma Maksadı ve İşleyişi

Proje ekibi olarak yatırımsız internetten kazanç yöntemleri üzerine odaklanıyoruz. Bu kapsamda kullancıların neden para kazanmadıkları konusuna odaklanarak parasepetim projesini aktif ettik. Genel olarak iki sorun olduğunu gördük;

1- Sitelerin ödeme yapmaması

Bu konu ile ilgili olarak forum sitesi oluşturduk. Forumda sitelerin güncel güvenilirlik ve ödeme durumunu kontrol edebileceğiniz bir platform hayal ettik. İsteyenin kendi referans linki ile sitesini, uygulamasını, taktiğini paylaşacağı ve isteyenin de daha önce paylaşılmış konu başlıkları ile ilgili ödeme kanıtını, olumlu veya olumsuz düşüncelerini paylaşacağı bir ortam yaratmaya çalışıyoruz.

2- Bireysel çabanın yetersizliği

İkinci ve bize göre en büyük problem, yatırımsız kazanç yöntemlerinde bireysel çaba ile elde edilen kar düşüklüğüdür Yeni açılan her site ya da uygulama daha fazla kullanıcıya ulaşmak için reklam bütçesini referans kazançlarına ayırmaktadır. Ancak mevcut koşullarda referans elde edebilmeniz için sağlam bir youtube kanalı, reklam bütçesi ya da sosyal medya ve forumlarda referans linkinizi paylaşacak zaman, emek gerekmektedir. Bu problemden hareketle parasepetim.com da görev olarak diğer kullanıcılar ile referans linkinizi paylaşma imkanı sunuyoruz.

Nasıl Kazanç Sağlanır?

Temel kazanç yöntemi görevlerdir. Görevler çoğunlukla başka bir siteye kayıt olmaktır. Bunun yanında uygulama indirme, site yorumlama gibi ekstra görevler de yer almaktadır. Belirlenen ücretler reklamı yapılan sitenin referans kazancına odaklı olduğundan sabit bir görev ücreti yoktur.

İkincil yöntem ise; whatsapp grubumuzdan site sahibi olarak bana ulaşarak, kendi linkinizi parasepetimde görev olarak paylaşarak, reklamını yaptığınız siteden referans kazancı elde etmektir. Bu görevler için ödeyeceğiniz ücreti parasepetim bakiyenizden de karşılayabilirsiniz.

Ödemeler

1000Puan=1TL

Herkese hitap edebilecek bir ödeme sistemi geliştirdik. İstediğiniz zaman bakiye çekim talebi verebilirsiniz. Ay sonu, ilk hafta, son hafta gibi kısıtlamalarımız yoktur. Ödemeler en geç 2 iş günü içerisinde gerçekleştirilecektir.

Banka Havale/EFT, Papara, Coinler (Bitcoin, Litecoin, Dogecoin)

20TL altı bakiyenizi 1TL komisyon ücreti ile çekebilirsiniz. 20TL ve üstü bakiyelerinizi ise komsiyonsuz çekebilirsiniz.

İninal

20TL altı bakiyenizi 3TL komisyon ücreti ile çekebilirsiniz. 20TL ve üstü bakiyelerinizi 2TL komisyon ile çekebilirsiniz.

Daha önceki projelerimizde ödeme alt limitimiz 5TL idi. Sürekli ödemeler ile uğramak istemiyoruz. Bu yüzden bu projede yeterli güveni sağladığımızı düşündüğümüzden ödeme limitini 20TL olarak belirledik. Ancak yine de sistemde paranız kalmasın diye 20TL altı çekimleri de komisyonlu olarak serbest bıraktık.

Referans Kazançları

Referans linkiniz ile istediğiniz kadar kişiyi davet edebilirsiniz. Sizin linkinizle kayıt olan kullanıcı 5000Puan kazandığında 1000Puan referans kazancı otomatik olarak bakiyenize eklenir. Referansınızın güncel kazançlarını hesabınızdan takip edebilirsiniz.

KAYNAK
korsanporta

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

jorphy jorphy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Profesyonel Editör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 968
  • Beğeniler 101 / 284
  • Ticaret 9, (%100)
20 tl altında komisyonu anladım ama üstünde niye var?

ayrıca ininale transferde ücret kesmiyor neyin komisyonu tam olarak

• Üyelik 18.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 21 / 21
  • Ticaret 1, (%100)

jorphy adlı üyeden alıntı

20 tl altında komisyonu anladım ama üstünde niye var?

ayrıca ininale transferde ücret kesmiyor neyin komisyonu tam olarak

Konu içerisinde var hocam ama yine yazayım.İki günde bir ödeme yapmak hem zaman kaybı benim için hem de mali sıkıntı (Sürekli hesabımdan 5TL çıkış var)

"Daha önceki projelerimizde ödeme alt limitimiz 5TL idi. Sürekli ödemeler ile uğraşmak istemiyoruz. Bu yüzden bu projede yeterli güveni sağladığımızı düşündüğümüzden ödeme limitini 20TL olarak belirledik. Ancak yine de sistemde paranız kalmasın diye 20TL altı çekimleri de komisyonlu olarak serbest bıraktık."

jorphy jorphy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2020
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Profesyonel Editör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 968
  • Beğeniler 101 / 284
  • Ticaret 9, (%100)

erden57 adlı üyeden alıntı

Konu içerisinde var hocam ama yine yazayım.İki günde bir ödeme yapmak hem zaman kaybı benim için hem de mali sıkıntı (Sürekli hesabımdan 5TL çıkış var)

"Daha önceki projelerimizde ödeme alt limitimiz 5TL idi. Sürekli ödemeler ile uğraşmak istemiyoruz. Bu yüzden bu projede yeterli güveni sağladığımızı düşündüğümüzden ödeme limitini 20TL olarak belirledik. Ancak yine de sistemde paranız kalmasın diye 20TL altı çekimleri de komisyonlu olarak serbest bıraktık."

hocam anlaşamıyoruz sanırım

20TL ve üstü bakiyelerinizi 2TL komisyon ile çekebilirsiniz.

ibaresi konulmuş konuya

üst çekime neden ve neyden dolayı komisyon alınmakta

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 18.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 21 / 21
  • Ticaret 1, (%100)

jorphy adlı üyeden alıntı

hocam anlaşamıyoruz sanırım

20TL ve üstü bakiyelerinizi 2TL komisyon ile çekebilirsiniz.

ibaresi konulmuş konuya

üst çekime neden ve neyden dolayı komisyon alınmakta

"ininal Kart’tan, ininal Kart’a 7/24 bakiye aktarımı Ücret 1 TL’dir"

1 Ocak'tan beridir böyle hocam. Sitesine bakabilirsiniz. Diğer 1TL ücretin sebebi de ininal ödemeleri tarafımdan yapılmıyor 1TL komisyon ile forumdan yapılıyor.

• Üyelik 18.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 21 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
* Referans görevi eklenmiştir. 10 referans 5TL ayrıca referansınız 5TL ye ulaştığında 1TL ödül de halen geçerlidir.

* Ödemeler sorunsuz bir şekilde yapılmaya devam etmektedir. Ödeme kanıtlarını da kontrol edebilirsiniz

* Video izle para kazan görevleri de çok yakında platforma işlenecektir.

• Üyelik 18.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 21 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba Dostlar.
parasepetim.com sitemize yeni bir kazanç yöntemi ekledik. Bu kazanç yöntemi ile LBRY üzerinden bizim vereceğimiz videoları izleyerek para kazanabileceksiniz. Video izle para kazan sistemimize dahil olabilmek için yapmanız gerekenleri adım adım sıraladık;
1 - parasepetim.com adresinden sitemize kayıt olunuz.
2 - Kayıt işleminden sonra “Görevler” bölümünde “LBRY Kayıt Olma (GK26)” yazan görevi bulunuz.
3 - Görev açıklamasında anlatıldığı gibi;
* Görev linkine tıklayınız. Parasepetim yani bizim tarafımızdan davet edildiğinizi göreceksiniz. “Create Account” yazan yere tıklayınız.
* Açılan sayfaya gerçek mail adresinizi giriniz. “Devam Et” yazan yere bastığınızda mail adresinize bir doğrulama maili gelecektir. Doğrulama mailindeki linke tıklayarak mail adresinizi doğrulayınız.
* Bu süreçte sizden ikinci bir doğrulama talep edilecek. Discord veya SMS dilediğinizi seçebilirsiniz.
* Doğrulanmış üyeliğe sahip olmak ve video izle kazan görevlerine katılabilmek için mail adresi doğrulaması yapmanız, sms doğrulamasını yapmanız ve ödüller bölümünü aktif etmeniz zorunludur.
* LBRY giriş yaptıktan sonra “Ödüller” ya da ingilizce görünenler için “Rewards” yazan yere tıklayınız. Buraya tıkladığınızda karşınıza bir yazı gelecektir. Bu yazıda hesabınızın ödüllere için uygun olup olmadığının değerlendirildiği yazıyor. Yaklaşık 4-5 saat içerisinde bu bölüm açılacaktır. Ara sıra kontrol ederek bakabilirsiniz.
* 24 saat geçmesine rağmen halen ödüller bölümünüz açılmadı ise hello@lbry.com adresine, LBRY kayıt olduğunuz mail adresinden bir mail gönderiniz. Gönderdiğiniz maili önce Türkçe hazırlayıp Google Translate ile ingilizceye çevirerek, ingilizce gönderiniz.
* Ödüller bölümü aktif olanların parasepetime kanıt yüklemesi ve kanıtın tarafımızdan incelenip onaylanması ile video izleme görevlerine başlayabilirsiniz.
4 - Video izleme görevlerinde hangi videoyu izleyeceğiniz *****.com içerisindeki “Video İzle Kazan Görevleri” başlığı altında paylaşılacaktır.
5 - Görev açıklamalarının dikkatle okunması gerekmektedir. Bazı görevlerde bahşiş şartı da bulunmaktadır.
6 - Her türlü sorunuz için bu konu başlığını kullanabilir veya parasepetim whatsapp grubumuzdan bize ulaşabilirsiniz.
Bol kazançlar dileriz.

Not : LBRY de kazandığınız coinleri bizim aracılığımızla TL ye dönüştürme imkanı sağlıyoruz. Yani hem bizden hem LBRY den iki kez kazanmış olacaksınız.

rks028 rks028 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** S**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Parasepetim.com sitesi üzerinde yapmış olduğum görevlere ait ödemeleri düzenli olarak aldım. Site hem WhatsApp grubundan iletişim hemde sürekli aktifliği ile sürekli gelişmektedir.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al