Merhaba Dostlar.
parasepetim.com sitemize yeni bir kazanç yöntemi ekledik. Bu kazanç yöntemi ile LBRY üzerinden bizim vereceğimiz videoları izleyerek para kazanabileceksiniz. Video izle para kazan sistemimize dahil olabilmek için yapmanız gerekenleri adım adım sıraladık;
1 - parasepetim.com adresinden sitemize kayıt olunuz.
2 - Kayıt işleminden sonra “Görevler†bölümünde “LBRY Kayıt Olma (GK26)†yazan görevi bulunuz.
3 - Görev açıklamasında anlatıldığı gibi;
* Görev linkine tıklayınız. Parasepetim yani bizim tarafımızdan davet edildiğinizi göreceksiniz. “Create Account†yazan yere tıklayınız.
* Açılan sayfaya gerçek mail adresinizi giriniz. “Devam Et†yazan yere bastığınızda mail adresinize bir doğrulama maili gelecektir. Doğrulama mailindeki linke tıklayarak mail adresinizi doğrulayınız.
* Bu süreçte sizden ikinci bir doğrulama talep edilecek. Discord veya SMS dilediğinizi seçebilirsiniz.
* Doğrulanmış üyeliğe sahip olmak ve video izle kazan görevlerine katılabilmek için mail adresi doğrulaması yapmanız, sms doğrulamasını yapmanız ve ödüller bölümünü aktif etmeniz zorunludur.
* LBRY giriş yaptıktan sonra “Ödüller†ya da ingilizce görünenler için “Rewards†yazan yere tıklayınız. Buraya tıkladığınızda karşınıza bir yazı gelecektir. Bu yazıda hesabınızın ödüllere için uygun olup olmadığının değerlendirildiği yazıyor. Yaklaşık 4-5 saat içerisinde bu bölüm açılacaktır. Ara sıra kontrol ederek bakabilirsiniz.
* 24 saat geçmesine rağmen halen ödüller bölümünüz açılmadı ise hello@lbry.com adresine, LBRY kayıt olduğunuz mail adresinden bir mail gönderiniz. Gönderdiğiniz maili önce Türkçe hazırlayıp Google Translate ile ingilizceye çevirerek, ingilizce gönderiniz.
* Ödüller bölümü aktif olanların parasepetime kanıt yüklemesi ve kanıtın tarafımızdan incelenip onaylanması ile video izleme görevlerine başlayabilirsiniz.
4 - Video izleme görevlerinde hangi videoyu izleyeceğiniz *****.com içerisindeki “Video İzle Kazan Görevleri†başlığı altında paylaşılacaktır.
5 - Görev açıklamalarının dikkatle okunması gerekmektedir. Bazı görevlerde bahşiş şartı da bulunmaktadır.
6 - Her türlü sorunuz için bu konu başlığını kullanabilir veya parasepetim whatsapp grubumuzdan bize ulaşabilirsiniz.
Bol kazançlar dileriz.
Not : LBRY de kazandığınız coinleri bizim aracılığımızla TL ye dönüştürme imkanı sağlıyoruz. Yani hem bizden hem LBRY den iki kez kazanmış olacaksınız.